Sport

Leo Grozavu a spus totul despre conflictul cu Horațiu Feșnic: “Am rămas șocat!”

Leo Grozavu a vorbit pe larg despre conflictul cu Horațiu Feșnic de la pauza meciului FC U Craiova - Poli Iași, scor 1-1. Antrenorul moldovenilor a primit cartonașul roșu.
28.02.2024 | 16:55
Leo Grozavu a spus totul despre conflictul cu Horatiu Fesnic Am ramas socat
Leo Grozavu a povestit episodul tensionat cu Horațiu Feșnic. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Leo Grozavu a primit direct cartonașul roșu din partea lui Horațiu Feșnic la pauza meciului FC U Craiova – Poli Iași, scor 1-1, în etapa a 28-a din SuperLiga. Antrenorul moldovenilor a vrut să-i ceară explicații arbitrului cu privire la una dintre decizii, însă „centralul” nu a stat la discuții.

Leo Grozavu a spus totul despre conflictul cu Horațiu Feșnic: “Am rămas șocat!”

Remiza dintre FC U Craiova și Poli Iași de pe „Ion Oblemenco” a fost extrem de tensionată și a avut o mulțime de faze controversate. VAR-ul a anulat câte un gol atât echipei lui Adrian Mititelu, cât și formației din Copou. După meci, Adrian Mititelu l-a demis pe antrenorul Giovanni Costantino.

ADVERTISEMENT

Un alt moment tensionat a fost reprezentat de eliminarea lui Leo Grozavu. Antrenorul lui Poli Iași i-a cerut explicații lui Horațiu Feșnic la pauza meciului, însă „centralul” nu a stat la discuții și i-a acordat „roșu” tehnicianului care a fost nevoit să meargă la București pentru a se prezenta la Comisia de Disciplină.

Leo Grozavu a făcut dezvăluiri despre episodul tensionat și a mărturisit că Horațiu Feșnic a exagerat. „Lumea știe că nu sunt ușă de biserică și nici nu o să pozez în asta, dar de data asta chiar s-a exagerat, lucrurile au escaladat, nu s-a întâmplat nimic.

ADVERTISEMENT

La finalul primei reprize am așteptat brigada, i-am spus domnului Feșnic, cu care credeam că am o relație amicală, ‘Horică, spune-mi și mie’, și n-am apucat să termin fraza, că m-a luat cu reguli de bună purtare.

În momentul respectiv vă dați seamă că am rămas puțin șocat, după care i-am spus ‘Nu mă lua așa’, și am văzut roșu în fața ochilor, și la propriu și la figurat. Asta a fost tot”, a declarat Leo Grozavu, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

„Mi-a scăpat ceva, dar nu înjurături, nici măcar jignire”

Leo Grozavu a venit cu propria variantă și a spus că nici măcar nu l-a înjurat pe Horațiu Feșnic. În urma cartonașului roșu primit, antrenorul lui Poli Iași ar urma să stea pe bară cel puțin două etape. Va rata astfel ultimele meciuri ale lui Poli Iași din sezonul regulat.

„În primul rând, erau o grămadă de oameni acolo, care pot să confirme sau să infirme asta. Eu i-am întins mâna și asta a fost tot. I-am spus ‘Nu mă lua așa’ pentru că eram șocat de răspunsul primit.

ADVERTISEMENT

În momentul în care s-a întâmplat, mi-a mai scăpat ceva, dar nu înjurături, nici măcar jignire, în genul ‘Ce faci, îți bați joc de mine? Asta e nesimțire’. Că am vrut să intru peste arbitrii, astea sunt niște exagerări care n-au sens.

Nu am încercat nimic, în niciun caz. Astăzi la Comisie mi-am expus punctul de vedere, mi-am expus punctul de vedere. Realitatea, din punctul meu de vedere, pentru că nu există probe clare”, a mai spus Leo Grozavu.

Ce scrie în raportul lui Horațiu Feșnic

Leo Grozavu susține că totul s-a întâmplat foarte rapid. Fostul antrenor de la Dinamo sau FC Botoșani a văzut ce a scris Horațiu Feșnic în raportul de meci. „Este o filmare, un stop-cadru, dar nu se aude nimic, e doar un sunet de fond. Am văzut ce scrie în raportul de la arbitru.

Scria că au fost proteste vehemente, prin gesturi și vorbe, sau ceva de genul. Exact asta e faza. Eu sunt în afara terenului, vin acolo, vorbesc, îmi dă mâna, cartonaș roșu.

Asta e tot, nu știu dacă au fost trei sau patru secunde”, a mai spus Leo Grozavu. În ultimele două etape din sezonul regulat, Poli Iași le înfruntă pe Dinamo (acasă) și Oțelul Galați (deplasare).

ADVERTISEMENT