Sport

Leo Grozavu, acuze grave după Poli Iaşi – FCSB 1-3: “Am avut jucători care au abdicat! Aşa e când transferi înainte de meci”

Poli Iași nu a reușit să o încurce pe FCSB în ultimul meci al celor două echipe din acest an. Formația lui Leo Grozavu a pierdut cu 1-3 după o dublă reușită de Florinel Coman.
19.12.2023 | 23:30
Leo Grozavu acuze grave dupa Poli Iasi  FCSB 13 Am avut jucatori care au abdicat Asa e cand transferi inainte de meci
Leo Grozavu si-a criticat aspru jucatorii dupa infrangerea cu FCSB. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Poli Iași a pierdut duelul de pe teren propriu cu FCSB. Moldovenii au fost învinși cu scorul de 1-3 după un meci în care centralul a dictat 2 lovituri de la 11 metri pentru formația lui Gigi Becali. Leo Grozavu și-a criticat aspru elevii la finalul jocului.

Leo Grozavu, dezamăgit de jucătorii săi

“Asta e fotbalul, se poate întâmpla. Concluziile sunt că la ultima partidă am fost foarte nepregătiți, unii jucători nu au putut să joace, lucruri care se fac în România – transferuri care s-au făcut înainte să se termine campionatul.

ADVERTISEMENT

Jucători care puteau juca nu au mai putut mental. Alții care au venit în vacanță la Iași și a trebuit să apelez la acest grup de tineri. Pentru mine poate fi un punct de reflexie, un moment în care să vedem dacă putem continua sau nu cu ei.

Nu sunt dezamăgit, toată lumea o să vorbească despre ce a făcut FCSB. Nu, FCSB ne-a întâlnit în seara asta pe noi, iar în condiții normale ar fi avut un joc dificil. Primul gol a fost un cadou, a fost de neînțeles. Sunt supărat pe cei care au abdicat, am fost nevoit să apelez la jucători tineri, pe bancă având 5 jucători U21. Nu am riscat nimic, la fotbal trebuie să ai curaj.”, a declarat Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT

Formația lui Leo Grozavu s-a ținut tare de FCSB în prima parte a meciului. Băluță a deschis scorul pentru oaspeți, iar moldovenii au reușit să egaleze rapid prin Robert Ion. Echilibrul s-a rupt în minutul 31 atunci când Coman a scos un penalty pe care tot el l-a transformat.

Poli Iași rămâne cu 23 de puncte

Același Florinel Coman a ieșit la rampă și în repriza secundă. Vedeta lui Gigi Becali a transformat al 2-lea penalty pentru FCSB, iar bucureștenii termină anul cu un succes în deplasare. În cealaltă tabără, Poli Iași va avea de tras în pauza competițională pentru a arăta o altă față din primăvară.

ADVERTISEMENT

“Prefer să joc cu un jucător care poate să însemne ceva pentru viitorul fotbalului decât unul care vine și spune că nu poate să se antreneze. Dar dacă îi acceptăm așa, dacă dau de două ori cu călcâiul sunt acceptați la echipe și nu o să putem avea fotbal de calitate. Echipa națională are nevoie de luptători, care să se sacrifice pentru această meserie.

Am văzut 2 lovituri de la 11 metri foarte ușor acordate, nu am văzut reluările, dar în campionatul Angliei niciodată nu este penalty. La primul, Coman a pierdut controlul, și-a lăsat piciorul în spate și a forțat penalty-ul. Olaru, la fel, se aruncă în fundaș.

ADVERTISEMENT

Noi am avut 2 penalty-uri la ultimele partide și nu a fost consultat VAR-ul. Domnul Călin imediat fluieră, e ușor să avantajezi echipa mai valoroasă. În condițiile în care era un joc normal era foarte greu. Azi au fost echipa mai pragmatică, au marcat din cadourile făcute de noi. Am primit multe goluri de-a lungul acestui campionat, când primești goluri nu poți să emiți pretenții”, a completat Leo Grozavu.

ADVERTISEMENT