Fotbal intern

Leo Grozavu dezvăluie motivele pentru care a ales să semneze cu Sepsi: „E printre puținele cluburi care pot asigura stabilitate financiară”

25.11.2019 | 14:19
Leo Grozavu dezvaluie motivele pentru care a ales sa semneze cu Sepsi E printre putinele cluburi care pot asigura stabilitate financiara
Leo Grozavu este noul antrenor de la Sepsi. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Leo Grozavu a revenit în fotbal după o pauză de peste un an. Fără contract după despărțirea de Petrolul, antrenorul a semnat recent cu Sepsi, iar debutul oficial pe banca covăsnenilor va fi consemnat luni de la ora 20:30, în meciul cu Viitor. Grozavu susține că a ales să preia Sepsi datorită condițiilor excelente oferite de clubul din Sfântul Gheorghe.

Leo Grozavu debutează împotriva lui Gică Hagi

Leo Grozavu a declarat înaintea meciului cu Viitorul, din etapa a 17-a a Casa Pariurilor Liga 1, că Sepsi este unul dintre puținele cluburi ce-i pot oferi stabilitate financiară, infrastructură bună și liniște. De asemenea, antrenorul care l-a înlocuit la Sepsi pe Csaba Laszlo, dezvăluie că a avut mai multe oferte în ultimul an, dar a preferat să aștepte propunerea potrivită.

ADVERTISEMENT

Au fost suficiente alte contacte, dar nu a fost nimic să mă sensibilizeze în momentul respectiv. Cred că este printre puţinele cluburi care poate să îţi asigure ţie ca antrenor exact toate ingredientele de care ai nevoie: linişte, stabilitate financiară, infrastructură”, a declarat Grozavu la Telekomsport.

„Gică este un monstru sacru al fotbalului”

Înaintea meciului direct, Leo Grozavu a avut cuvinte de laudă pentru Gică Hagi. Actualul antrenor de la Sepsi a lucrat la clubul „Regelui” între 2010 și 2011, când s-a ocupat de grupa de juniori U15.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când te întâlneşti cu monstrul sacru al fotbalului nu poate decât să îţi facă plăcere. Gică este unul dintre ei, am colaborat într-o anumită perioadă, am un respect deosebit pentru tot ce face el la Viitorul”, susține Leo Grozavu.

Meciul Viitorul – Sepsi Sfântul Gheorghe, programat luni de la ora 20:30, în etapa a 17-a din Casa Pariurilor Liga 1, reprezintă a șasea întâlnire directă dintre Leo Grozavu și Gheorghe Hagi. Actualul antrenor al trupei din Covasna s-a impus în doua confruntări, alte două s-a încheiat la egalitate, iar „Regele” a obținut un singur succes.

ADVERTISEMENT