Sport

Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! Dezvăluiri teribile: „Am uitat să încui ușa de la apartament…”. Exclusiv

Adrian Mititelu Jr., fostul patron de la FCU Craiova, a dezvăluit numele celui care l-a găsit inconștient în casă, în toiul nopții, și l-a dus de urgență la spital, practic salvându-i viața.
23.04.2024 | 10:57
Cine este prietenul care ia salvat viata lui Adita Mititelu Dezvaluiri teribile Am uitat sa incui usa de la apartament Exclusiv
Adrian Mititelu Jr., salvat de la moarte de un prieten apropiat. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) a trecut prin clipe teribile în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind la un pas de moarte după ce a luat o supradoză de pastile neidentificate. Din fericire pentru el, a fost găsit la timp de un prieten apropiat, transportat la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Nuredin Beinur, prietenul care i-a salvat viața lui Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr., fostul patron de la FCU Craiova, a ajuns sâmbătă noaptea într-o stare extrem de gravă la Spitalul de Urgență Floreasca și a fost internat la secția ATI. El se afla în comă după ce a consumat o supradoză de substanțe neindentificate, iar dacă mai întârzia puțin timp i-ar fi fost fatal.

ADVERTISEMENT

A avut mare noroc însă cu un prieten apropiat, care l-a găsit inconștient în casă și a chemat de urgență salvarea. A fost, practic, mâna Destinului, pentru că dacă Adiță era găsit câteva minute mai târziu toate eforturile medicilor de a-l salva ar fi putut fi tardive.

Acum, la mai bine de 48 de ore de la întâmplarea nefericită, s-a aflat și numele celui care i-a salvat practic viața lui Adrian Mititelu Jr. Este vorba despre cunoscutul om de afaceri constănțean Nuredin Beinur, actualmente stabilit în București, ca și băiatul patronului lui FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

Cei doi aveau o relație apropiată, se întâlneau destul de des, ceea ce urma să se întâmple și sâmbătă seara. Numai că Adiță Mititelu nu i-a mai răspuns deloc la telefoane și la mesaje afaceristului constănțean, lucru care l-a alertat serios pe acesta. A decis să-i facă o vizită acasă și atunci l-a găsit leșinat în apartament, a chemat de urgență Salvarea și i-a salvat practic viața.

„Am uitat să încui ușa de la apartament… M-a găsit un prieten în toiul nopții (n.r. – face o pauză lungă, să-și mai adune forțele). Este vorba despre Beinur. Nu știu, probabil că a avut un presentiment…

ADVERTISEMENT

Norocul a fost că am uitat, pur și simplu, ușa deschisă. Pentru că, altfel, șansele să nu fiu salvat la timp erau foarte mari. Beinur m-a găsit inconștient și a chemat de urgență Salvarea… Așa a vrut să fie destinul!”, a declarat Adiță Mititelu în exclusivitate pentru FANATIK.

beinur
Nuredin Beinur, omul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu

Primele reacții ale lui Adiță Mititelu după ce a ieșit din comă

Adus la Spitalul de Urgență Floreasca în stare critică, Adrian Mititelu Jr. a stat mai bine de 10 ore în comă, viața sa a atârnat de un fir de păr, dar datorită eforturile susținute ale medicilor acum se află în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

A doua zi după nefericitul incident, Adiță a povestit, în exclusivitate pentru FANATIK, clipele groaznice prin care a trecut și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de el în aceste momente grele.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!!

Am luat mai multe, nu mai știu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Adrian Mititelu Jr, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT