Sport

Leo Grozavu, mulțumit după Hermannstadt – Poli Iași 0-0: „Norocul și-a întors fața spre noi!”

Leo Grozavu a fost mulțumit după remiza obținută de Poli Iași în duelul din deplasare cu Hermannstadt, scor 0-0, felicitându-și jucătorii.
24.11.2023 | 20:25
Leo Grozavu multumit dupa Hermannstadt  Poli Iasi 00 Norocul sia intors fata spre noi
Leo Grozavu, mulțumit după Hermannstadt - Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul ieșenilor a vorbit și despre penalty-ul pe care adversarii l-au ratat în prelungirile confruntării, spunând că în fotbal ai nevoie și de noroc pentru a obține rezultate bune. Acesta este de părere că rezultatul este unul echitabil, chiar dacă și-ar fi dorit o victorie.

Leo Grozavu, mulțumit după Hermannstadt – Poli Iași

Leo Grozavu a fost mulțumit după remiza „albă” obținută de Poli Iași în meciul din deplasare cu Hermannstadt: „Un meci echilibrat. Prima repriză a Sibiului, în a doua am fost noi mai insistenți.

ADVERTISEMENT

Pe final puteam să scoatem mai mult. Am făcut un meci echilibrat, în prima repriză puteam să fim mai insistenți. Nu a fost să fie în seara asta.

Am avut și pe final ocazii, puteam scoate mai mult. E un rezultat echitabil, după un meci de luptă, cum era normal să fie în noiembrie. Și-a mai arătat norocul și fața spre noi.

ADVERTISEMENT

Am avut și noi meciuri pierdute nemeritat pe final în debutul campionatului. Trebuie să îi țin pe băieți în priză. Nu sunt multe de spus , băieții mă știu”.

„Important e că nu pierdem!”

Rezultatul final ne dă bucurie, nu mai contează urletele, strigătele, tot ce ne dorim e să câștigăm. După două etape avem două puncte acum față de începutul campionatului.

ADVERTISEMENT

Important e că nu pierdem, două puncte nu sunt multe, dar nu sunt nici înfrângeri. Nu discut despre FCSB, e normal în fotbal ca un jucător bun ca Phelipe să fie dorit de alte echipe”, a continuat Leo Grozavu.

Momentan, Phelipe e al nostru, ne ajută, e un jucător cu calitate și ne-a ajutat mult. Dacă va fi să plece, va pleca, așa este în fotbal. Un program greu.

ADVERTISEMENT

Dacă fac o paralelă cu turul de campionat, acum avem două puncte câștigate. Ăsta este fotbalul, până la urmă!”, a mai spus antrenorul lui Poli Iași.

ADVERTISEMENT