Sport

Leo Grozavu a luat foc înainte de Poli Iași – CFR Cluj: ”N-am omorât pe nimeni!”

Revenit după o suspendare de 3 meciuri în urma cartonașelor pe care i le-a arătat Andrei Chivulete, Leo Grozavu și-a strigat supărarea înaintea partidei Poli Iași - CFR Cluj.
09.11.2023 | 16:35
Leo Grozavu a luat foc inainte de Poli Iasi  CFR Cluj Nam omorat pe nimeni
Revenit după o suspendare de 3 meciuri în urma cartonașelor pe care i le-a arătat Andrei Chivulete, Leo Grozavu și-a strigat supărarea înaintea partidei Poli Iași - CFR Cluj. Sursă foto: captură video YouToube FC POLITEHNICA IAȘI
ADVERTISEMENT

Tehnicianul moldovenilor a văzut al 4-lea cartonaș galben la partida cu Sepsi, pentru care a fost nevoit să stea o etapă, iar în aceeași întâlnire a primit și cartonașul roșu pentru care a mai fost suspendat 2 jocuri.

Leo Grozavu a răbufnit înainte de Poli Iași – CFR Cluj

Tocmai faptul că a primit dublă sancțiune pentru aceeași abatere l-a înfuriat pe Leo Grozavu. Acesta a lansat acuzații dure la adresa arbitrului Andrei Chivulete, cel care a condus jocul cu Sepsi, și a președintelui CCA, Kyros Vassaras, înaintea meciului Poli Iași – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că revin pe bancă după 3 meciuri în care nu am fost lăsat să stau. Asta-i România! Numai în România e posibil să fii penalizat de mai multe ori pentru o abatere. Nicăieri în lumea civilizată nu există așa ceva.

E un regulament făcut în mod abuziv, de niște amatori, care nu știu de unde au venit, cum gândesc. Nu se poate să fii suspendat și pentru cumul de cartonașe galbene și, pentru aceeași abatere, am fost suspendat și pentru cartonașul roșu. E strigător la cer! N-am omorât pe nimeni, n-am înjurat pe nimeni”, a declarat Grozavu.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul, contre cu Chivulete și Vassaras

”Acest domn Vassaras ne spune să stăm pe bancă. Cum să stăm pe bancă? Avem și noi trăirile noastre. N-avem voie să vorbim, să dăm din mâini. Suntem la pușcărie? Numai acolo ți se impun niște reguli!”

Eu nu am făcut nimic la acel meci. Arbitrul a venit cu galben de la 30 de metri. Știam că-s suspendat și am zis ‘Lasă-mă, domnule, în pace!’. Asta a fost tot ce am spus. Când s-a apropiat, mi-a dat direct roșu. Iar în raport a spus că am confruntat arbitrul. Nu știu în ce fel.

ADVERTISEMENT

Că am părăsit spațiul tehnic. Nu-i adevărat! E cuvântul cuiva împotriva cuvântului cuiva. Eu cum să mă apăr? Eu am plătit pentru galben, pentru roșu, am fost amendat. Arbitrii nu plătesc niciodată! Să-mi dea și ani de pușcărie! Să mi se pună căluș în gură și cătușe pe mâini!”, a mai spus el.

Grozavu, înțepături pentru Bergodi

În încheiere, Leo Grozavu a vorbit despre faptul că este vânat și l-a dat ca exemplu pe Cristiano Bergodi, chiar dacă nu i-a dat numele, care a părăsit în două rânduri spațiul tehnic pentru a se bucura alături de jucătorii săi și nu a primit nicio sancțiune.

ADVERTISEMENT

”Avem un antrenor în România care a depășit de două ori la rând cu 50 de metri spațiul tehnic. Nu i-a spus nimeni nimic! Dacă ești antrenor la Iași sau te cheamă Grozavu, automat ești suspendat.

Dacă te cheamă altfel, nu se mai întâmplă nimic. Sunt vânat! Sunt vulcanic, dar nu am înjurat pe nimeni. Sunt greu de păcălit când ceva e în neregulă. Nu am sărit niciodată calul. Nu am intrat pe teren, nu am luat arbitrii de gât”, a afirmat Grozavu.

ADVERTISEMENT