Sport

Leo Grozavu s-a luat de o vedetă de la Poli Iaşi: “L-am ţinut eu să nu joace? L-a ţinut Dawa sau Chiricheş”

Leo Grozavu și-a certat elevii după ce echipa sa a fost învinsă de FCSB.
21.08.2023 | 00:20
Leo Grozavu sa luat de o vedeta de la Poli Iasi Lam tinut eu sa nu joace La tinut Dawa sau Chiriches
Leo Grozavu, supărat după eșecul cu FCSB. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Poli Iași va termina etapa pe ultimul loc în Superligă. Elevii lui Leo Grozavu sunt noua ”lanternă roșie” a campionatului, după ce au pierdut cu FCSB, 2-1

Leo Grozavu, supărat la finalul meicului

Pe Arena Națională, Poli Iași nu a avut prea multe șanse în fața unui adversar net superior. Au înscris de două ori, însă prima reușită a fost anulată pentru un henț.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu nu a fost prea mulțumit de elevii săi, după meciul cu FCSB. El acuză că s-a bucurat degeaba la primul gol, dar crede că jucătorii săi ar fi trebuit să înscrie m mai mult.

Antrenorul a vorbit și despre noua vedetă a echipei, Sergiu Buș, de la care spune că așteaptă mai multe pe teren. El a comentat nemulțumirea atacantului, spunând că el l-a lăsat să joace, dar nu le-a făcut față lui Dawa și Chiricheș.

ADVERTISEMENT

Se pare că tot noi suntem cei care avem golurile anulate. Am avut și în prima etapă, ne-am bucurat de pomană. Acum, din nou. Sigur, nu avem ce să comentăm. Asta e viața. Ce să facem? S-au anulat. Trebuia să marcăm altele.

Trebuie să fim realiști, am întâlnit o echipă cu calitate. Trebuia să fim mai agresivi, să facem un pas în față. Le-am permis mult să joace. Și ne-au făcut probleme. Înfrângerea nu poate fi pusă sub semnul întrebării. Au meritat cei de la FCSB victoria, fără doar și poate. Acum sunt la cald, nu vreau să spun prea multe. 

ADVERTISEMENT

Dar fotbalul românesc e într-un picaj. Avem jucători care nu înțeleg că trebuie să fie mai umili, nu înțeleg că trebuie să facă efort. Fotbalul nostru bate pasul pe loc. Spiritul de sacrificiu, de grup, asta ne lipsește. Dacă îți dorești, în 15 minute când intri pe teren, trebuie să dai totul. Dacă intri pe teren și stai… Ce folos?

Ar trebui să jucăm. Indiferent că o facem acum sau mai târziu, trebuie să jucăm în continuare. Primim goluri foarte multe. La fiecare joc primim gol, primim gol. Nu vorbesc despre nimeni. I-am spus că aștept mai mult de la el, să arate că vrea să joace. Ce încredere să am într-un jucător care e imobil. L-am ținut eu? Nu îl marcam eu, l-a marcat Dawa sau Chiricheș. Eu l-am lăsat să joace, nu pot să intru eu în teren”, a spus Leo Grozavu, după meci.

ADVERTISEMENT

Vașvari nu s-a bucurat prea tare de golul marcat

Gabriel Vașvari, marcatorul golului Iașiului, sune că el și colegii lui ar fi trebuit să profite că cei de la FCSB sunt obosiți, spunând că echipa sa a fost lipsită de curaj, punând asta pe faptul că mulți jucători au venit târziu la echipă.

Mă bucur că am reușit să marchez. Plecăm cu mâna goală de aici. În această seară nu am reușit mai mult și  nu știu când o să-i mai prindem așa pe cei de la FCSB.

Mi s-au părut puțin obosiți, dar nici noi nu am avut curaj în această seara. Au venit mulți jucători noi, așteptăm să se integreze și ei, încep să se obișnuiască cu intensitatea antrenamentelor de la Iași“, a spus Vașvari

Și Mihai Bordeianu a analizat rezultatul final, explicând că are colegi care nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic, iar jocul nu poate fi legat în doar două săptămâni.

.”Unii jucători sunt nepregătiți și e greu să legi o echipă în două săptămâni. Etapele trec și noi nu legăm rezultatele. Încercăm să mergem peste adversari și cred că jocul ăsta ne va răsplati cândva. O să vedeți că o să legăm rezultatele“, a spus Bordeianu.

ADVERTISEMENT