Sport

FCSB – Poli Iaşi 2-1. Roş-albaştrii revin pe primul loc graţie golurilor marcate de Popescu şi Olaru

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu Poli Iaşi şi revine pe primul loc în SuperLiga. Ovidiu Popescu şi Darius Olaru au marcat pentru gazde, în timp ce Gabi Vaşvari a înscris pentru oaspeţi.
20.08.2023 | 23:20
FCSB  Poli Iasi 21 Rosalbastrii revin pe primul loc gratie golurilor marcate de Popescu si Olaru
FCSB - Poli Iași 1-0 în SuperLiga! Oaspeţii, gol anulat cu VAR înainte de pauză
ADVERTISEMENT
20-08-2023
17:06

FCSB - Poli Iaşi 2-1 (Ov. Popescu 44, Olaru 68 / Vaşvari 79)

Vezi cele mai importante faze video aici

FINAL de meci! FCSB ţine de rezultat şi câştigă cu 2-1. Roş-albaştrii revin pe primul loc, având maximum de puncte după cinci jocuri. Echipa lui Charalambous are un punct peste Universitatea Craiova şi un meci mai puţin disputat. 

Min. 88: Florinel Coman ratează singur cu portarul. Şutul său trece puţin pe lângă poartă! 

Min. 79: GOOOOOOOOOOL, Poli Iaşi! Vaşvari înscrie cu un şut surpriză şi meciul se încinge în final.

Min. 68: GOOOOOOOOOOOL, FCSB! Pasa sclipitoare a lui Coman îl lasă singur în stânga pe Olaru, care trimite lângă portar. 

Min. 63: Ocazie uriaşă ratată de Compagno. Acţiune superbă a lui Coman, care îi pasează italianului, dar şutul său este respins în corner. 

Start în repriza secundă! 

Min. 45+3: Marchioni a marcat un gol superb pentru Poli Iaşi, dar a intervenit VAR-ul şi a anulat reuşita pentru un henţ. 

Min 44: GOOOOOOOOOL, FCSB! Ovidiu Popescu trimite o bombă din 20 de metri care trece printre mâinile portarului. Avantaj obţinut de roş-albaştrii înainte de pauză.

Min. 37: Florinel Coman trage tare din lovitură liberă, dar Ailenei respinge în bară. 

Min. 14: Ocazie uriaşă ratată de Compagno, singur cu portarul a tras pe lângă!

Min. 10: După un început în forţă al celor de la FCSB, moldovenii echilibrează situaţia. 

Start de meci

Echipele de start: 

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Şut, Olaru, Ov. Popescu – Oct. Popescu, Compagno, Coman. Antrenor: Elias Charalambous. Rezerve: Vlad, Panţîru, Haruţ, Miculescu, Lixandru, Djokovic, V. Gheorghe, Ngezana, Radaslavescu. 

Poli Iași (4-3-3): Ailenei – Martac, F. Ilie,  Samayoa, R. Ispas – Bordeianu, Marchioni, Jatoba – Figueiredo, Vojtus, A. Gheorghiță. Antrenor: Leo Grozavu. Rezerve: Jankov, Belu-Iordache, R. Ion, Itu, Vașvari, Țincu, Stefanovici, Hrib, S. Buș

Meciul FCSB – Politehnica Iași are loc duminică, 20 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 6-a din SuperLiga. FCSB vine după eliminarea din Conference League, 0-2 la Farum cu FC Nordsjaelland, dar cu intenția clară de a obține cele trei puncte și de a reveni astfel pe primul loc, poziție momentan ocupată de Universitatea Craiova, care are însă două meciuri mai  mult.

Unde se joacă meciul FCSB – Politehnica Iași

Întâlnirea FCSB – Politehnica Iași se dispută duminică, 20 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională din Capitală, în etapa 6 din SuperLiga. FCSB revine pe terenul standard după ce s-a încheiat seria de concerte programate pe cel mai mare stadion din țară și după ce din Ghencea a fost informată că nu va mai juca nici o partidă de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Arena Națională ar putea fi o soluțoe nu foarte bună din punctul de vedere al stării suprafeței de joc după ce aici au avut loc o serie de concerte dar alt stadion din București unde să dispute acest meci nu prea mai era de găsit. Se speră că deși adversarul nu este un nume de top în tribune să ia loc măcar vreo zece mii de oameni.

Cine transmite la TV partida FCSB – Politehnica Iași

Partida FCSB – Politehnica Iași se joacă duminică, 20 august, de la ora 21:30  pe Arena Națională din București, în etapa a 6-a din SuperLiga și va fi transmisă pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima  Sport.1 O  mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

Luni, 21 august, va fi încă zi grea pentru locuitorii Capitalei din punct de vedere meteorologic, deoarece va fi caniculă, care va ajunge la ora amiezii până la minim 37 de grade, deși se estimează că ar putea urca încă două grade. Evident, cerul va fi senin permanent, nici un nor de ploaie neapărând pe cer de-a lungul zilei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – Politehnica Iași

FCSB nu se va putea baza în această dispută cu Alexandru Băluţă. În ultimele două săptămâni, roş-albaştrii i-au pierdut pe Malcom Edjouma şi Andrei Cordea, transferaţi. Imediat după meciul cu Nordsjaelland, Vali Creţu şi-a reziliat contractul.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Poli Iaşi nu îi va avea la dispoziţie pe Alin Roman, eliminat în meciul cu Universitatea Craiova. Celeadnic, Jankov, A. Mogoș, S. Șerban, Hlistei, Harrison şi Kuoadio sunt incerţi pentru meciul de duminică seara.

Cote la pariuri la jocul FCSB – Politehnica Iași

Mai mult decât normal se prezintă cotele la meciul de pe Arena Națională. FCSB este mare favorită la cota de 1,40 pentru a reveni pe primul loc. O bombă aruncată de moldoveni are cota de 9,50, dar sincer e puțin probabilă. Șansă dublă X2 are cotă foarte mare de asemeni, un fantastic 3,30 iar o reușită a Politehnicii ajunge la cota de 1,90.

ADVERTISEMENT

Din 2004 până în prezent au avut loc 16 partide directe cu FCSB în rol de gazdă. Cum este și normal bucureștenii i-au pus la respect pe moldoveni de multe ori. În 11 meciuri s-a impus FCSB, de trei ori, ani consecutivi, a fost egal de 1-1 și de douo ori, în 2004 și 2019 ieșenii au produs surprize.

ADVERTISEMENT