Sporturi

Leo Iorga, un nou impas în lupta cu boala! A plecat din nou în țară pentru tratament

02.04.2019 | 17:11
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai cunoscuți soliști rock, Leo Iorga, a plecat din nou din țară pentru tratament. El luptă de ani buni cu cancerul pulmonar și, luni dimineață, a ajuns la Hamburg, unde este deja supus unor noi investigații.

Leo Iorga, un nou impas în lupta cu boala! Mesaj pe Facebook

„Here I go again. Din nou la Hamburg, la tratament. M-au trimis acasă pentru două săptămâni, să-mi revin…Tura trecută am stat o lună. Vă îmbrățișez prieteni, cu drag și dor!”

ADVERTISEMENT

, a scris, pe Facebook, Leo Iorga, ilustrând postarea înca apare alături de Tavi Iepan, fostul său coleg de trupă din perioada când cântau amândoi în „Cargo”.

Precedentul mesaj al lui Leo Iorga era de luna trecută. „Am încheiat săptămâna cu ultimele investigații imagistice la Nuclearmedizin Spitalenhof, cu Prof. Dr. Bohuslavizki, iar apoi cu vizita fratelui meu, cu familia. Nu ne-am mai văzut de 4 ani… iar ei au străbătut 700 de km să ne întâlnim aici”, a scris Leo Iorga.

ADVERTISEMENT
Leo Iorga, din nou în spital.
Leo Iorga, din nou în spital.

Drama lui Leo Iorga

Anul acesta, Leo Iorga a aflat de la medici că tumoarea la singurul plămân rămas a recidivat, potrivit Mediafax. „Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani şi câteodată câştigă şi urcă pe scenă iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăţi în care trebuie să luptăm împreună”, au scris apropiații săi, pe Facebook.

„În 2011, Leo a fost supus primei operaţii pentru extirparea unei tumori la plămân. Prima întrebare a lui Leo adresată medicului, dupa ce şi-a revenit din anestezie, a fost «Când pot să cânt?». Şi după şase luni a urcat pe scenă. Dar boala a recidivat, au apărut metastaze – la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân. A trecut prin multe intervenţii chirurgicale şi le-a suportat cu încredere şi curaj”, au mai scris ei.

ADVERTISEMENT