Sport

Leo Messi, certat de fani pentru alegerea culinară: “Omule, ce este asta?”

Lionel Messi a făcut prima greșeală în America. Argentinianul și-a supărat fanii după ce a făcut o alegere nepotrivită și a mâncat ceva dezgustător.
16.09.2023 | 23:13
Leo Messi certat de fani pentru alegerea culinara Omule ce este asta
Lionel Messi a făcut prima greșeală în America. Argentinianul și-a supărat fanii după ce a făcut o alegere nepotrivită și a mâncat ceva dezgustător.
ADVERTISEMENT

În America, decarul a fost primit foarte bine atât de fani. Argentinianul are o perioadă fotbalistică foarte bună în tricoul lui Inter Miami, însă acesta a făcut o alegere care i-a supărat pe fani. Lionel Messi are prima greșeală de la venirea în MLS. Legenda Barcelonei a comandat o pizza nepotrivită.

Prima greșeală a lui Lionel Messi în America

Lionel Messi a făcut prima greșeală de la venirea sa în America. Argentinianul a comandat o pizza nepotrivită care i-a supărat pe fani. Leo a avut o săptămână liberă, înainte partidei cu Atalanta, iar cei de la Banchero, un restaurant argentinian din Miami, i-au trimis starului de la Inter o pizza care nu a arătat prea bine. În semn de mulțumire, Messi a postat un video scurt pe Instagram, iar fanii au reacționat instant.

ADVERTISEMENT

Pizza primită de Lionel Messi nu arăta deloc bine. Avea foarte multe roșii, ceapă aruncată și câteva felii de castravete murat. Până la urmă, gusturile nu se discută și poate aceasta a fost alegerea argentinianului, dar chiar și așa, fanii fotbalistului nu au ezitat să reacționeze vehement la postarea fotbalistului lor preferat.

Așa arată câteva dintre comentariile fanilor, făcute pe platforma X (Twitter):

  • “Leo, omule, ce este asta?”
  • “Cum de argentinienii înțeleg pizza atât de greșit? Având în vedere că țara lor are rădăcini italiene!”
  • “Dacă asta trebuie să mănânci ca să ajungi GOAT în fotbal, mai bine lasă. Este o atrocitate pizza asta.”
  • “Stomacul lui o să fie următorul loc pentru al treilea război mondial.”
  • “Leo, știm că îți place Miami, dar poate ar trebui să aștepți următoarea deplasare în New York pentru o pizza bună.”
ADVERTISEMENT

Fundașul care l-a impresionat cel mai mult pe Leo Messi

Leo Messi a vorbit despre fundașul care l-a impresionat cel mai mult: “Cred că este cel mai bun fundaș din lume în acest moment. A jucat foarte bine și, după părerea mea, a fost omul meciului. A-l avea în spatele meu este cel mai bun lucru care mi se poate întâmpla.

Mă obligă mereu să merg înainte, pentru că întotdeauna vrea să joace unu la unu împotriva adversarului său. M-am obișnuit să nu mă uit înapoi și asta e foarte bine pentru un jucător de atac.”

ADVERTISEMENT

Lionel Messi știe engleză, dar nu vrea să vorbească?!

Se pare că în trecut, Lionel Messi a încercat să învețe engleză, pentru a putea comunica mai ușor cu pe plan internațional cu presa sau alți sportivi. Cu toate acestea, refuză să discute în altă limbă, decât spaniolă, pentru că a evita să greșească.

În 2021, Messi a oferit un interviu, potrivit celor de la SPORTbible, unde a vorbit despre cum a încercat să învețe limba engleză: “Învăț limba engleză de un an și jumătate, dar când ești acolo în Anglia, poți să o înveți de necesitate. Înțeleg, dar nu vorbesc”.

ADVERTISEMENT

Argentina a învins Ecuador după un gol fabulos marcat de Messi

Înaintea pauzei până la meciul cu Atalanta, Messi a evoluat pentru Argentina care a întâlnit Ecuadorul în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026, scor 1-0. Leo Messi a marcat un super gol din lovitură liberă și a adus cele trei puncte echipei sale naționale. La finalul duelului, argentinianul a oferit un interviu în care a vorbit despre națională.

 “Toată lumea vrea mereu să învingă Argentina și cu atât mai mult acum, că suntem campioni mondiali. Nu ne putem relaxa și trebuie să jucăm mai bine. Obiectivul este să ne calificăm din nou la Cupa Mondială. Ne-a plăcut foarte mult ceea ce am făcut, dar trebuie să privim înainte”, a spus Leo Messi.

  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 2,46 este pentru pronosticul „2 solist” la meciul Atlanta United – Inter Miami
ADVERTISEMENT
Tags: