Sport

Povestea terifiantă a tatălui unui star din Premier League: “Mi-au pus pistolul la cap şi m-au dus în deşert ca să mă omoare”

Tatăl adoptiv lui Leon Bailey, unul dintre starurile din Premier League, are o poveste terifiantă, fiind la un pas de moarte. Bărbatul a povestit cum era să fie ucis de nişte mexicani.
03.12.2021 | 23:47
Povestea terifianta a tatalui unui star din Premier League Miau pus pistolul la cap si mau dus in desert ca sa ma omoare
Tatăl adoptiv al lui Leon Bailey a fost la un pas să fie ucis în Mexic (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Leon Bailey a fost protagonistul unuia dintre cele mai scumpe transferuri din vară, când Aston Villa l-a cumpărat de la Bayer Leverkusen cu 32.000.000 de euro. Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani începe să se acomodeze la jocul din Premier League, după un start sub aşteptări, însă abia acum a fost dezvăluită o poveste terifiantă din familia adoptivă a fotbalistului.

Tatăl adoptiv al lui Leon Bailey a fost la un pas de moarte, în Mexic. Cum a scăpat cu viaţă

În numărul din luna decembrie al revistei World Soccer, Craig Butler, tatăl lui Leon, a povestit un episod demn de o secvenţă din serialul “Narcos: Mexico”. Bărbatul a fost răpit de pe stradă şi dus în deşert, unde urma să fie executat de nişte mafioţi locali.

ADVERTISEMENT

“Mă plimbam pe stradă, în costumul meu frumos şi cu o servietă. Ei au apărut de nicăieri şi m-au ridicat de pe stradă. Mi-au pus pistolul la cap, m-au bătut, mi-au luat toţi banii şi m-au dus în deşert ca să mă omoare”, îşi începe Butler Bailey povestea terifiantă.

Bărbatul este convins că pozele cu copiii lui l-au salvat de la moarte, după ce mafioţii i-au găsit fotografiile printre foile paşaportului. “M-au întrebat: ‘Ce sunt astea?”. Le-am spus că sunt copiii mei. Unul dintre tipi mi-a spus să mă aşez în genunchi. Am refuzat. M-a lovit cu patul puştii, celalălat mi-a dat un pumn în spatele capului.

ADVERTISEMENT

I-am auzit apoi cum vorbeau. S-au întors şi mi-au spus să închid ochii şi mi-au pus din nou pistolul la cap. Mi-au zis că dacă voi deschide ochii, îmi vor trage un glonţ în cap”.

Localnicii l-au salvat din deşert: “Îmi tot spuneam că trebuie să ajung înapoi la băieţii mei”

40 de minute a stat Craig Butler cu ochii închişi, timp în care s-a gândit că în orice moment ar putea să fie împuşcat. Mafioţii plecaseră de ceva timp, însă pentru tatăl adoptiv al lui Leon Bailey a urmat o nouă cumpănă.

ADVERTISEMENT

“M-am uitat în stânga, deşert. În dreapta, la fel”, descria Butler priveliştea terifiantă. Abia după trei zile a fost decoperit de nişte localnici şi transportat de urgenţă la spital. Rinichii erau la un pas să cedeze, astfel că bărbatul ar fi murit în deşert, fără ca nimeni să ştie ce s-a întâmplat cu adevărat.

“Îmi tot spuneam că trebuie să ajung înapoi la băieţii mei”, şi-a încheiat Craig Butler povestea din Mexic, una care ar fi putut să aibă un final nefericit.

ADVERTISEMENT

Leon Bailey, salvat de Craig Butler. I-a devenit tată adoptiv

Despre familia lui Leon Bailey se ştiu foarte puţin lucruri. Fotbalistul lui Aston Villa s-a născut pe 9 august 1997, într-un ghetou din Kingston, capitala statului Jamaica. Aici a fost descoperit de Craig Butler, care avea o academie de fotbal. Bărbatul l-a extras dintr-o lume plină de droguri şi i-a dat şansa la o viaţă normală.

La scurt timp după ce a început să joace fotbal, Leon Bailey a fost adoptat de Craig Butler. La 13 ani, jucătorul a făcut pasul spre Europa, unde a jucat timp de un an la juniorii lui Anif Jugend, o echipă din Austria. Au urmat episoadele de la Liefering (Austria) şi Trencin (Slovacia).

Debutul în fotbalul profesionist l-a făcut la Genk, unde a jucat un sezon şi jumătate. În ianuarie 2017, la 19 ani, Leon Bailey a fost cumpărat de Bayer Leverkusen, după ce nemţii au plătit 20.000.000 de euro. În Germania, internaţionalul jamaican a jucat 156 de meciuri şi a marcat 39 de goluri, iar în vara acestui an a făcut pasul spre Premier League.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru West Ham – Chelsea: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags:
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Ar fi o lovitură de proporții! Mouratoglou a făcut anunțul, la 3 luni...
Ar fi o lovitură de proporții! Mouratoglou a făcut anunțul, la 3 luni de la încheierea colaborării cu Halep
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Noua lege a pensiilor din 2024. Tot ce trebuie să știe fiecare pensionar
Noua lege a pensiilor din 2024. Tot ce trebuie să știe fiecare pensionar
A murit Paolo Taviani, un legendar regizor italian
A murit Paolo Taviani, un legendar regizor italian
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume