Life

Lia Bugnar și Theo Rose, față-n față. Ce gest a făcut actrița față de actuala iubită a lui Anghel Damian

Lia Bugnar și Theo Rose, față-n față la un eveniment. Actrița a făcut un gest surprinzător față de Theo Rose, care este împreună cu fostul ei partener, Anghel Damian.
26.08.2022 | 12:55
Lia Bugnar si Theo Rose fatan fata Ce gest a facut actrita fata de actuala iubita a lui Anghel Damian
Lia Bugnar si Theo Rose, surprinse într-o ipostază neașteptată la un eveniment. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lia Bugnar a făcut un gest neașteptat pentru public, față de Theo Rose. Actrița a dat de înțeles astfel că nu-i poartă pică tinerei artiste, care este acum actuala iubită a lui Anghel Damian.

Lia Bugnar și Theo Rose, față-n față. Actrița a făcut un gest neașteptat față de artistă, actuala iubită a lui Anghel Damian

Lia Bugnar și Theo Rose au fost, așadar, față-n față, având în vedere situația dintre cele două. S-a întâmplat în cadrul unui eveniment.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Lia Bugnar s-a dus la un moment dat către solistă și a apucat-o de mână, în timp ce aceasta dădea un interviu. Ba chiar și-au zâmbit una celeilalte, așa cum apare într-o imagine surprinsă de Cancan.

Ulterior, Lia Bugnar s-a dus la un panou să facă o fotografie de grup și s-a așezat lângă fostul său partener, Anghel Damian. Lângă acesta a stat foarte relaxată, iar pe chip i se poate vedea un surâs.

ADVERTISEMENT

Lia Bugnar, ușoare săgeți către Theo Rose

Dincolo de generozitatea de care a dat dovadă, Lia Bugnar pare că a aruncat și ușoare săgeți către Theo Rose. I-a scos în evidență lipsa pregătirii în actorie.

Așadar, Lia Bugnar, care este și scenaristă a serialului ”Clanul” în care vor juca inclusiv fostul ei partener și Theo Rose, a precizat că are grijă la fiecare replică să se potrivească și celor care nu au terminat actoria.

ADVERTISEMENT

”Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!”, a declarat Lia Bugnar pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Anghel Damian și Theo Rose s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Clanul”. Până să se cupleze cu acesta, solista era împreună cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte. Ei doi au avut o relație de cinci ani.

ADVERTISEMENT