Life

Fostul iubit al lui Theo Rose rupe tăcerea. Ce spune Alex Leonte despre despărțirea de artistă: „Trebuie luate măsuri”

Alex Leonte a făcut primele declarații după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit după cinci ani de relație. Ce spune tânărul despre separarea de celebra artistă.
01.08.2022 | 21:07
Fostul iubit al lui Theo Rose rupe tacerea Ce spune Alex Leonte despre despartirea de artista Trebuie luate masuri
Alex Leonte, primele declarații despre despărțirea de Theo Rose. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Leonte a făcut primele dezvăluiri după ce s-a aflat din presă că el și Theo Rose nu mai formează un cuplu. După cinci ani de relație, cei doi și-au spus adio, spre surprinderea celor care se așteptau să-i vadă în curând căsătoriți. Nepotul lui nea Mărin confirmă că decizia separării a fost luată de comun acord.

Alex Leonte, primele declarații după despărțirea de Theo Rose. Ce a transmis nepotul lui nea Mărin

Vestea că Theo Rose nu mai formează un cuplu cu Alex Leonte și, în plus, are deja o relație nouă cu actorul Anghel Damian i-a luat prin surprindere pe fanii artistei. Chiar și nea Mărin, al cărui nepot este tânărul, a fost șocat atunci când a aflat vestea. 

ADVERTISEMENT

Dacă Theo Rose a fost prima care a vorbit despre despărțire, la scurt timp după ce informațiile s-au răspândit în mediul public, Alex Leonte a fost ceva mai rezervat.

Totuși, probabil sătul să fie contactat și întrebat despre subiect, fostul iubit al artistei a hotărât să transmită un mesaj pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Alex Leonte: „Când nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri”

Astfel, Alex Leonte a confirmat cele spuse de jurata de la Vocea României. După cinci de relație, au decis, de comun acord, să pună punct.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea.

ADVERTISEMENT

În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor.

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a scris Alex Leonte pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, tânărul a precizat că își dorește să-i fie respectată intimitatea, menționând că nu vor mai exista alte declarații despre subiect în viitorul apropiat. Alex Leonte a încheiat prin a spune că nu are gând să-și expună viața personală în mediul online și a cerut să-i fie respectată decizia.

ADVERTISEMENT
Tags: