Life

Licitație cu 15 vedete pentru copiii cu autism! Ce trebuie să faci ca să iei masa cu Anna Lesko sau să petreci în studio la Smiley

O licitație de excepție, la care participă 15 vedete care și-au unit forțele pentru copiii cu autism din România și Ucraina, va avea loc pe platforma Artmark Live. Licitațiile pornesc de la un preț de 1000 de euro.
03.05.2022 | 18:53
Licitatie cu 15 vedete pentru copiii cu autism Ce trebuie sa faci ca sa iei masa cu Anna Lesko sau sa petreci in studio la Smiley
Licitație cu 15 vedete de la noi pentru copiii bolnavi de autism. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

15 vedete de la noi vor participa la o licitație cu strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de autism din România și Ucraina. Licitația va avea loc pe 17 mai, ora 19.00, online, pe platforma Artmark Live. Licitatorii au ocazia să petreacă timp cu Smiley în studio, să poarte o rochie Cătălin Botezatu, să ia un prânz cu Anna Lesko sau să meargă la cumpărături cu Iulia Albu. Delia, Loredana și Mihai Bendeac te invită în culisele unui spectacol. Prețurile de pornire la licitație sunt între 1000 și 5000 euro!

Licitație de excepție cu 15 vedete pentru copiii cu autism

Asociația Help Autism în parteneriat cu Artmark, cea mai cunoscută casă de licitații din România, organizează un eveniment cu strângere de fonduri. 15 dintre vedetele din România au oferit organizatorilor experiențe ce pot deveni amintiri de neuitat pentru licitatori. De asemenea, ele se pot transfoma în experiențe unice pentru copiii cu autism din două țări, România și Ucraina.

ADVERTISEMENT

Vedetele autohtone: Cabral, Andi Moisescu, Smiley, Anna Lesko, Cătălin Botezatu, Loredana, Dan Bittman, Mircea Lucescu, Ana Maria Brânză, Mihai și Elwira Petre, Iulia Albu, Cătălin Scărlătescu, Delia, Mihai Bendeac și Micutzu au acceptat propunerea organizatorilor și vor participa la Licitația Inimilor Deschise pentru copiii diagnosticați cu autism.

Banii strânși ajung la 100 de copii

Provocarea făcută de Artmark – Help Autism dorește să transforme experiențele unice pe care le poți trăi cu vedetele în experiențe esențiale pentru copiii cu autism. Banii care se strâng în urma licitației vor ajunge la 100 de copii cu autism din România și Ucraina, pentru a-i ajuta să meargă pentru prima oară într-o tabără.

ADVERTISEMENT

De obicei, copiii cu autism nu pot merge în excursie cu clasa, nici în tabere nu sunt primiți. Organizată de Help Autism, această minitabără de 3 sau 4 zile va fi un bun și necesar exercițiu pentru ca aceștia să încerce să se descurce singuri, în afara casei sau a ședințelor de terapie. Excursia este și un prilej pentru acești copii bolnavi, să lege prietenii. Fiecare copil  va fi însoțit de un terapeut și va fi îndrumat și susținut să se descurce singur.

Ce scot vedetele la licitație: de la un prânz cu Anna Lesko, în studio la Smiley

Generozitatea vedetelor prezente la licitația pentru copii concurează cu cele mai extravagante locuri ce ar fi putut fi scoase la licitație. De pildă, susținătorii copiilor cu autism și fanii vedetelor vor avea ocazia: să meargă cu Andi Moisescu la Electric Castle; să facă parte din echipajul lui Cabral la regată; să petreacă o oră cu Smiley la el în studio; să poarte o rochie unicat creată de Cătălin Botezatu; să se bucure de un prânz cu Anna Lesko sau de o experiență la cumpărături cu Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman oferă o partidă de pescuit pe balta sa, Mihai și Elwira Petre un curs de inițiere în dans, iar chef Cătălin Scărlătescu un curs de gătit. Cântăreața Delia îl invită cel mai generos licitator în culisele unui mare concert pe care îl va susține în curând în București. În schimb, Mihai Bendeac invită licitatorul în culisele spectacolului său, la teatru, unde va putea să-l cunoască pe actor.

Și marii sportivi s-au alăturat licitației. De la Mircea Lucescu vor primi tricoul lui Dinamo Kiev, cu semnătura proprie, iar cea mai bună spadasină din lume, Ana Maria Brânză îi va iniția în arta scrimei.

ADVERTISEMENT

Prețurile de pornire la licitație sunt între 1.000 și 5.000 euro

Loredana a acceptat să primească în culise pe cel mai generos fan al său, iar îndrăgitul comediant Micutzu s-a oferit să lanseze într-un show de-al său o glumă scrisă chiar de licitator. Prețurile de pornire la licitație sunt între 1000 și 5000 euro. Detalii pe www.helpautism.ro/licitatie sau direct pe platforma de licitație unde doritorii se pot deja înscrie pentru a licita.

În acest moment se pot plasa oferte pentru cele 15 experiențe pe siteul www.artmark.ro ori donând în cadrul evenimentului live, online. Însă, este necesară deschiderea, în prealabil, a unui cont de licitare pe portalul artmark.ro.

Asociația Help Autism este astăzi cea mai mare organizație dedicată cauzei din România. Activitatea ei a început în anul 2010 cu doar câțiva copii și a ajuns să susțină peste 3000 de copii și adolescenți diagnosticați cu TSA -Tulburare de Spectru Autist în programe de terapie, în cadrul celor 8 centre, dar și la domiciliu.

 

 

ADVERTISEMENT