Life

Lidia Buble a rupt gura târgului din nou. Cântăreața nu renunță la ipostazele fără inhibiții

17.01.2021 | 13:45
Lidia Buble a rupt gura targului din nou Cantareata nu renunta la ipostazele fara inhibitii
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a rupt gura târgului cu o nouă ipostază incendiară. Cântăreața a renunțat la orice fel de inhibiții și s-a fotografiat într-o ținută care a fost apreciată de fanii de pe rețelele de socializare, așa cum era de așteptat. 

Blondina a înțeles că imaginile sexy îi pot aduce mesaje și like-uri din partea internauților, motiv pentru care nu trece zi în care să nu încânte oamenii din online. Vedeta apelează la acest truc de câteva luni bune, unii fiind de părere că despărțirea de Răzvan Simion i-a prins de minune.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, imaginile provocatoare și ipostazele incendiare au început chiar după separare, gustul fiind descoperit ulterior și în vacanțele exotice pe care le-a avut peste hotare. Lidia Buble și-a arătat trupul fără cusur ori de câte ori a avut ocazia.

Lidia Buble, ipostază fără inhibiții. A furat toate privirile de pe Instagram

La fel s-a întâmplat și acum când s-a fotografiat într-o cămașă de noapte albă și cu dantelă. Ținuta nu a fost singura de efect în această situație, ci și locul în care Lidia Buble s-a fotografiat. Artista a ales drept decor baia apartamentului său, unde s-a pozat întinsă pe chiuvetă.

ADVERTISEMENT

Imaginea pare desprinsă printr-o ședință foto profesională, dacă este să ne luăm după ipostaza inedită aleasă de blondină. Tânăra stă întinsă pe spate și pe picioarele ușor ridicate, imaginea în alb-negru semănând cu una demnă de toată lauda.

Internații s-au grăbit să aprecieze fotografia postată de cântăreață la ceas de seară, unii întrebându-se cine este norocosul care prinde aceste cadre perfecte pentru coperta unei reviste. Lidia Buble nu a dat curs acestei curiozități până acum, însă continuă să facă furori.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble, ipostază demnă de coperta unei reviste
Lidia Buble, ipostază demnă de coperta unei reviste. Sursa foto: Instagram.com

„Ai o eleganță și o finețe sublimă”, „Ador ?”, „Ești top model”, „Măăiii, cum e asta”, „Nu știu ce să zic”, „Senzuală” sau „Cool”, se numără printre comentariile care apar pe pagina blondei de Instagram.

Fotografia vedetei nu a adunat numai comentarii frumoase, ci și aproximativ 8.000 de like-uri. Fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion a avut grijă să le răspundă unor dintre fani, semn că este foarte atentă la comunitatea sa din online.

ADVERTISEMENT

O fană a observat cu această ocazie cât de bine seamănă Lidia Buble cu celebra actriță Marilyn Monroe, considerată un sex simbol și o divă pop a secolului XX. Asemănările nu pot fi contestate de nimeni în cazul de față și sunt vizibile cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT