Life

Lidia Buble, cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce a emoționat-o atât de tare: „Nu am mai putut”

15.02.2021 | 11:40
Lidia Buble cu ochii in lacrimi pe retelele de socializare Ce a emotionato atat de tare Nu am mai putut
ADVERTISEMENT

V-ați obișnuit să o vedeți mereu cu zâmbetul pe buze și debordând de energie? Ei bine, imaginile care urmează vă vor lăsa cu siguranță muți de uimire. Nu de alta, dar Lidia Buble s-a emoționat atât de tare încât nu și-a mai putut controla lacrimile, chiar dacă era în direct pe rețelele de socializare.

Și asta nu e tot. „Vina” pentru această ispravă îi aparține chiar Lorenei, nimeni alta decât nepoțica îndrăgitei artiste, care a avut grijă să-i trimită un clip video realizat în timp ce-i făcea baie lui Bubli, cățelușa ei dragă.

ADVERTISEMENT

Cum viața profesională nu îi permite să aibă foarte mult timp liber, blondina s-a văzut nevoită să-și ducă animăluțul la casa părintească din Deva și, chiar dacă nu regretă decizia luată, dorul tot își face simțită prezența.

Lidia Buble s-a emoționat până la lacrimi: „M-ai făcut să plâng”

Lorena, ce mi-ai făcut, m-ai făcut să plâng. Deci nu am mai putut. A învățat si să înoate Bubli, nu mai pot de dorul lui”, le-a transmis Lidia Buble fanilor săi, încercând, fără sorți de izbândă, să-și stăpânească lacrimile.

ADVERTISEMENT

Nu sunt primele momente de acest gen la care asistăm în timpul transmisiunilor sale live pe Instagram. S-a întâmplat și luna trecută, când scurta vizită în Deva natală a ajuns la final și a trebuit să pornească spre București.

O să plâng tot drumul. Urăsc momentele astea în care trebuie să plec, le urăsc din suflet. Nu-mi vine să plec din fața blocului. Urăsc când trebuie să plec de acasă”, dezvăluia blondina la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Cum reușește Lidia Buble să se mențină în formă, chiar și de Sărbători

În altă ordine de idei, pentru că un artist nu trebuie să impresioneze doar prin calitățile vocale, Lidia Buble face sacrificii uriașe pentru a se menține în formă. Chiar dacă uneori i se reproșează că e prea slabă sau că exagerează cu vizitele la sala de forță.

Eu de Sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne.

ADVERTISEMENT

Mănânc doar foarte rar, dar foarte rar,  de două ori pe an maximum, în rest mănânc doar pește. Așa că eu, de Sărbători, am cam făcut foamea.

În afară de portocale, mandarine și câteva dulciuri, și, într-o zi, am mâncat un fel de paste. Nu am mâncat nimic în această perioadă.

Nu am apelat la o dietă anume, doar mi-am fixat propriul stil alimentar sănătos. Putem ține diete doar dacă organismul și sănătatea ne permit.

Nu recomand, în niciun caz, să se țină diete drastice care pot conduce la apariția unor boli, doar de dragul că sunt la modă sau impuse.

Sunt singura nebună care, când vine seara, se gândește ”Doamne, să vină mâine, să pot să mănânc din nou, micul dejun. Sper că nu sunt singura”, a dezvăluit Lidia Buble.

ADVERTISEMENT