Life

Lidia Buble, cu sânii la vedere, cu un nou tatuaj. Poza care a făcut furori pe internet

23.07.2020 | 17:20
Lidia Buble cu sanii la vedere cu un nou tatuaj Poza care a facut furori pe internet
ADVERTISEMENT

Lidia Buble este o cântăreață rebelă, care nu se sfiește să-și arate părțile intime în public, lucru confirmat chiar de ea în emisiunea Neatza de la Antena 1, unde i-a spus lui Dani Oțil că ea este artistă și trebuie să se îmbrace mai extravagant.

Ultima postare a vedetei o arată la plajă, într-o rochie cu vedere la sâni, cu un nou tatuaj.

De când s-a despărțit de Răzvan Simion, diva apare îmbrăcată tot mai sumar.

Lidia Buble, postare îndrăzneață pe Instagram

Artista postează fel și fel de fotografii pe rețeaua de socializare. Dacă nu este cu rudele, nepoții sau prietenii ei, cântăreața apare în imagini cu sânii la vedere, ori cu diferite ținute îndrăznețe.

ADVERTISEMENT

De altfel, ea o promovează intens pe stilista ei personală, cea care o ajută să aleagă ținutele pe care să le îmbrace la evenimente, deși spune că se îmbracă singură.

 

View this post on Instagram

 

⚡⚡⚡

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on


În Story-ul postat de artistă apare o imagine în care apare cu un tatuaj nou, un soare mic pe mâna stângă. Alte fotografii cu vedeta sunt cu ea îmbrăcată în desuuri transparente.

ADVERTISEMENT

În ziua în care a fost în emisiunea Neatza, cântăreața a venit îmbăcată într-o ținută cu vedere la părțile intime. „ Lidia Buble a venit pe la noi, puteai să te îmbraci normal pentru emisiunea noastră, dar mă rog. Doamne ferește! Am crezut că mergi la plajă!”, a spus Dani Oțil, după ce a văzut-o pe artistă în platou.

Lidia Buble, într-o rochie mult prea decoltată la TV. Foto: Instagram
Lidia Buble, într-o rochie mult prea decoltată la TV. Foto: Instagram

S-au despărțit în iunie

Răzvan Simion și Lidia Buble au fost împreună 5 ani, s-au despărțit în iunie, iar anunțul a fost făcut tocmai de vedeta Antenei 1 pe Instagram. După ce a făcut valuri cu mesajul postat, Răzvan Simion a șters declarația prin care anunța despărțirea de solistă.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au cuplat pe vremea când vedeta Antena 1 era într-o relație cu mama copiilor lui, Diana Simion. Cei doi erau căsătoriți de 15 ani și din rodul iubirii lor au venit pe lume Ianca și Tudor Ștefan.