Life

Lidia Buble, dezvăluiri despre experiența de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: “Am slăbit vreo 8 kilograme”

Lidia Buble a făcut dezvăluiri despre experiența de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, unde a petrecut o lună. Cântăreața a slăbit destul de mult.
05.12.2022 | 11:31
Lidia Buble dezvaluiri despre experienta de la Sunt celebru scoatema de aici Am slabit vreo 8 kilograme
Lidia Buble a vorbit despre experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a fost concurentă la Sunt celebru, scoate-mă de aici, unde a rezistat o lună, însă această experiență a ajutat-o să-și învingă mai multe temeri și să aprecieze mai mult ceea ce are.

Ce spune Lidia Buble despre experiența de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

În perioada petrecută la reality show-ul difuzat la Pro TV, în condiții grele, cântăreața a slăbit în jur de 8 kilograme.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a acceptat să facă parte din concurenții sezonului 2 Sunt celebru, scoate-mă de aici, însă nu s-a gândit că totul va fi atât de greu.

Pentru artistă, cea mai mare provocare a fost lipsa hranei. Vedeta a mărturisit că a mâncat carne în competiție, deși e vegetariană de mulți ani.

ADVERTISEMENT

În junglă, cântăreața ar fi mâncat orice din cauza foamei. Faptul că nu îi place carnea nu a mai contat pentru ea.

“Faptul că eu nu mănânc carne nu se datorează faptului că țin vreun regim sau nu mănânc pentru că am eu vreo dietă specială, nu mănânc pentru că nu îmi place.

ADVERTISEMENT

Am încercat de foarte multe ori și nu s-a lipit de mine gustul ăsta de carne.

În junglă, pentru că efectiv îmi venea să mănânc și țărâna aia de pe jos, aveam momente când ziceam că îmi e dor să mănânc o tarantulă, așa foame îmi era.

Nu pot să mă plâng, a fost o experiență unică.”, a declarat Lidia Buble pentru ego.ro.

Ce a învățat Lidia Buble după participarea la reality show-ul de la Pro TV

După experiența din jungla din Republica Dominicană, Lidia Buble a început să mănânce din nou carne. În schimb, nu mai vrea să audă de fasole.

ADVERTISEMENT

“La orez m-am reîntors pentru că o să rămân fan orez toată viața mea, dar la fasole cred că prea curând nu o să mai dăm nas în nas. Carne am mai gustat, nu m-am oprit acolo la junglă.

Am început să mănânc ușor-ușor mezeluri, când mai merg la mami acasă dacă face câte un șnițel nu mai pot să o refuz că acum îmi scoate ochii, îmi zice că prin junglă am mâncat carne de aia la conservă și ea care gătește cu toată dragostea stau și refuz.”, a mai declarat artista pentru sursa citată.

În plus, după ce a mâncat tot felul de ciudățenii în junglă, vedeta nu mai poate refuza o porție de carne.

După ce a petrecut o lună în junglă, Lidia Buble a învățat să aprecieze mai mult mâncarea. Cântăreața nu mai face mofturi și a spus că nu va mai lăsa mâncare în farfurie de acum încolo.

Vedeta a ajuns chiar să să se bucure atunci când era balonată după ce mânca.

“Nu există, din gura mea nu o să mai auziți lucrul ăsta. Nu mai fac mofturi, nu mai există să las în farfurie că vezi Doamne că mă îngraș.

Ca să înțelegeți, eu acolo în junglă mă bucuram când mă balonam și aveam un pic de burtică. Nu mai stăteau hainele pe mine. Am slăbit cred că vreo 8 kilograme”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT