Life

Lidia Buble, imagine unică împreună cu mama sa. Ce a dezvăluit despre cea care a născut-o

Lidia Buble (28 de ani) are o familie numeroasă de care este tare mândră. Frumoasa blondină a făcut o mărturie sinceră despre femeia care a născut-o.
30.11.2021 | 14:57
Lidia Buble imagine unica impreuna cu mama sa Ce a dezvaluit despre cea care a nascuto
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a postat o imagine unică împreună cu cea mai dragă persoană din viața ei. Vedeta s-a trezit cu gândul la mama sa care locuiește în orașul natal al artistei, Deva.

Fosta concurentă de la Asia Express este foarte discretă când vine vorba de familia sa, dar de această dată nu s-a sfiit să o prezinte fanilor pe cea care a adus-o pe lume.

ADVERTISEMENT

Fotografia publicată de Lidia Buble i-a impresionat pe internauți, care i-au lăsat foarte multe mesaje și aprecieri.

Lidia Buble, cu gândul la mama sa. Imaginea care i-a impresionat pe internauți

„M-am trezit cu gândul la. Așa arată poza mea preferată din telefon. Te iubesc, mami!”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu postează foarte des poze cu mama sa, persoana care nu lipsește din tabloul familiei. Fosta iubită a lui Răzvan Simion are numai cuvinte de laudă pentru cei dragi.

Imaginea a strâns aproximativ 18.000 de aprecieri, internauții bucurându-se că au avut ocazia să o descopere pe mama blondinei.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble, alături de mama sa
Lidia Buble, alături de mama sa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Lidia Buble, dezvăluiri despre copilăria petrecută la Deva

Dragostea și aprecierea sunt aspectele de care a avut parte cântăreața în timpul copilăriei, cea mai frumoasă perioadă a existenței sale.

„Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt.

ADVERTISEMENT

Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie.

De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama. 

Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la ţară, mergeam toţi 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs.

Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine şi pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliţie.

Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă”, povestea în urmă cu ceva vreme Lidia Buble, notează click.ro.

ADVERTISEMENT