Life

Cum a apărut Lidia Buble pe stradă la câteva zile după ce a fost trimisă în judecată pentru că le-a dat bani unor polițiști

Lidia Buble a fost surprinsă pe stradă în urmă cu câteva zile în timp ce se ducea la un salon de înfrumusețare. Nu a uitat să-și pună o șapcă și o pereche de ochelari pentru a trece neobservată.
27.11.2021 | 17:14
Cum a aparut Lidia Buble pe strada la cateva zile dupa ce a fost trimisa in judecata pentru ca lea dat bani unor politisti
ADVERTISEMENT

Lidia Buble trece printr-o perioadă destul de proastă. A fost trimisă de curând în judecată pentru dare de mită.

Vedeta încearcă să uite de toate problemele și a decis să se relaxeze la un salon de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

A încercat să fie cât mai discretă pentru a nu fi probabil recunoscută de fani pe stradă.

Cum a apărut Lidia Buble pe stradă la câteva zile după ce a fost trimisă în judecată pentru că le-a dat bani unor polițiști

Lidia Buble încearcă să uite de problemele pe care le are și să se relaxeze. Și unde ar putea face acest lucru mai bine dacă nu la un salon de înfrumusețare.

Artista a fost surprinsă în urmă cu câteva zile pe stradă. A încercat să treacă neobservată așa că a decis să poarte o șapcă în carouri și o pereche de ochelari de soare.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, aceasta a ieșit grăbită din salonul de înfrumusețare și s-a îndreptat rapid spre mașina personală.

Lidia Buble pe stradă
Lidia Buble pe stradă. Sursă foto: Cancan.ro

Lidia Buble a dat mită unor polițiști

Cunoscuta cântăreață a fost trimisă în judecată de DIICOT. Aceasta a fost oprită în trafic și le-a oferit unor polițiști o sumă de bani pentru a scăpa de amendă. Toată povestea s-a aflat după ce Lidia Buble i-a povestit aventura prin care a trecut unui prieten la telefon.

ADVERTISEMENT

Nu a știut că acesta avea probleme cu legea, iar convorbirile îi erau monitorizate. În dosar mai sunt judecați și cei doi polițiști care au primit mită, dar și alte două persoane.

“Prin rechizitoriul din data de 16.11.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus trimiterea în judecată, sub măsura preventivă a controlului judiciar, a doi agenți de poliție din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră București, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prin același rechizitoriu, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și instigare la dare de mită”, se scria în comunicat.

Totul s-a petrecut în anul 2020. Artista a fost chemată imediat să dea declarații, iar aceasta a decis să colaboreze cu anchetatorii.

ADVERTISEMENT