Life

Lidia Buble și-a testat talentul de gospodină. Cum au reacționat fanii legat de ciorba concurentei de la Asia Express

Lidia Buble le arată fanilor cum sunt activitățile sale zilnice, ultima dintre ele fiind legată de bucătărie.
03.11.2021 | 17:33
Lidia Buble sia testat talentul de gospodina Cum au reactionat fanii legat de ciorba concurentei de la Asia Express
ADVERTISEMENT

Concurenta de la Asia Express și-a testat talentul de gospodină, după ce în ultima perioadă a vorbit tot mai des despre faptul că vrea să se așeze la casa ei, să se căsătorească.

Frumoasa blondină a pregătită o ciorbă de legume pentru a le demonstra celor care o urmăresc că este numai bună de măritat, dar din păcate, gospodinele au taxat-o.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble a primit foarte multe mesaje negative din partea femeilor, care i-au reproșat că a dat greș. Ele sunt de părere că a exagerat cu uleiul.

Lidia Buble, gata de măritat? Ce au observat fanii la concurenta de la Asia Express

Lidia Buble nu a trecut cu vederea remarcile primite de la fanii din mediul online, subliniind faptul că nu știe să gătească, dar măcar a încercat.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta de la Asia Express le-a cerut gospodinelor să o lase în pace, asta pentru că vrea să-i dea pe spate pe bărbați, nicidecum pe ele.

„Eu nu gătesc prea des, fac foarte rar, nici nu prea îmi place, nici nu mai știu când am gătit ultima oară.

ADVERTISEMENT

Pentru numele lui Dumnezeu nu mă mai certați cu ciorba aia, că mă ceartă doamnele bucătărese că am pus prea mult ulei.

Eu nu știu să gătesc! Lăsați-mă să fac în amarul meu să fac cum știu eu. Am vrut să impresionez și eu bărbații mei de pe Instagram și voi îmi dați cu firma în cap. 

ADVERTISEMENT

Că am pus prea mult ulei, ba că nu știu ce. N-am pus mult, am pus jumătate de sticlă. Lăsa bărbații să-și dea cu părerea femeilor că știu că voi sunteți perfecționiste”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Ciorba gătită de Lidia Buble
Ciorba gătită de Lidia Buble. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Lidia Buble, relație cu actorul cubanez Harlys Becerra

Cântăreața spune că-și dorește să-i impresioneze pe bărbații din social media, dar de câteva luni bune trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul cubanez Harlys Becerra.

Fericirea i se citește pe chip de când iubește din nou după despărțirea de Răzvan Simion, de aici și informațiile potrivit cărora ar vrea să se căsătorească.

ADVERTISEMENT