Life

Lidia și Eugenia, fetele lui Vadim Tudor, ”contactate” de Tribun de pe lumea cealaltă. Ce susțin că le-a transmis acesta în vis

Lidia și Eugenia, fetele lui Vadim Tudor, au povestit despre experiențele stranii de care au avut parte de la moartea tatălui lor. Ambele vorbesc cu Tribunul în vis.
19.11.2021 | 16:34
Lidia si Eugenia fetele lui Vadim Tudor contactate de Tribun de pe lumea cealalta Ce sustin ca lea transmis acesta in vis
Fetele lui Vadim Tudor au vorbit despre ce le-a transmis tatăl lor în vis. Foto: eva.ro
ADVERTISEMENT

Lidia și Eugenia, fetele lui Vadim Tudor, au vorbit despre cât de grea este viața fără tatăl lor, dar și cât de multe amintiri frumoase au cu acesta.

Fiicele fostului lider al Partidului România Mare au mărturisit că l-au visat de multe ori. Jeni a șocat pe toată lumea spunând că tatăl ei a anunțat-o în vis de moartea lui Florin Condurățeanu, la scurt timp înainte ca aceasta să se producă pe bune.

ADVERTISEMENT

Lidia a declarat la Teo Show că la un moment dat tatăl ei a contactat-o în somn întrebând-o dacă se descurcă cu ziarul lăsat moștenire și are bani să plătească angajații.

Lidia și Eugenia au spus ce le-a transmis tatăl lor, Corneliu Vadim Tudor, în vis

„Noi eram lipsite de orice griji când trăia tata. Tata m-a sunat în vis și m-a întrebat cum plătesc salariile. Nu țin minte să-l fi visat recent. Părintele Cărămizaru mi-a spus că l-a visat acum câteva nopți, că arăta bine”, a declarat Lidia la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„Eu l-am visat ultima oară când a murit domnul Condurățeanu. El m-a anunțat în vis tatăl meu de moartea lui”, a declarat Jeni Vadim Tudor.

Fiicele fostului politician au mai spus că au păstrat majoritatea lucrurilor pe care tatăl lor le folosea. Au stilourile cu care acesta scria, dar și Biblia pe care o purta peste tot cu el.

ADVERTISEMENT

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor au mai declarat că îi simt lipsa în fiecare zi. De multe ori se întreabă ce ar fi făcut tatăl lor în anumite situații cu care s-au confruntat ori ce sfat le-ar fi dat acesta.

Eugenia a spus la Teo Show că nu exclude intrarea în politică. Foto: Kanal D
Fiicele lui Vadim și-au amintit de momentele trăite alături de tatăl lor. Foto: Kanal D

Fiicele lui Vadim nu exclud posibilitatea de a intra în politică

Întrebate dacă și-ar dori la rândul lor să între în politică, cele două au spus că deocamdată nu este cazul, dar nu se știe niciodată când le va lovi acest gând.

ADVERTISEMENT

„E posibil orice. Nu știi unde te bate gândul”, a spus Eugenia legat de implicarea lor în politică.

Fetele Tribunului au mai spus că, în ciuda aparanțelor, tatăl lor nu le certa niciodată și că era foarte îngăduitor. Persoana de care ele se temeau mai mult era mama.

Atunci când aveau o dilemă, Corneliu Vadim le trimitea la mama lor. S-a întâmplat de puține ori să fie muștruluite de politician, cele două susținând că au avut parte de sprijinul lui în fiecare clipă.

ADVERTISEMENT