Life

Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te ajută să-ți menții tinerețea: ”În fiecare zi să bem. Este o minunăție”

Lidia Fecioru spune care este băutura care te menține în formă maximă și fresh. Se recomandă să fie consumată în fiecare zi.
02.01.2024 | 20:00
Lidia Fecioru a dezvaluit bautura care te ajuta sati mentii tineretea In fiecare zi sa bem Este o minunatie
Lidia Fecioru spune care este băutura care te menține în formă maximă și fresh. Se recomandă să fie consumată în fiecare zi. Sursa foto: antena3.ro / freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te ajută să-ți menții tinerețea. „În fiecare zi să bem. Este o minunăție”, a susținut bioenergoterapeutul în emisiunea Adevăruri ascunse difuzată la Antena 3 CNN.

Lidia Fecioru spune care este băutura care te menține în formă maximă și fresh. Se recomandă să fie consumată în fiecare zi

Lidia Fecioru spune care este băutura care te menține în formă maximă și fresh. Se recomandă să fie consumată zilnic. Varianta aceasta este una naturală care se pregătește simplu, rapid și este la îndemâna tuturor.

ADVERTISEMENT

Se prepară din cojile de la unele legume. Printre acestea se numără ceapa și usturoiul. Cojile se pun la uscat și apoi se folosesc pentru a se face un ceai delicios și savuros care are numeroase beneficii pentru organism.

Mai exact, specialistul susține că această licoare este ideală pentru ameliorarea cârceilor, întărirea muşchilor inimii și oprirea îmbătrânirii. Așadar, persoanele care vor să se mențină tinere o perioadă mai lungă trebuie să apeleze neapărat la acest remediu natural.

ADVERTISEMENT

„Ştiţi că eu tot timpul spun să nu aruncați cojile de ceapă și nici pe cele de usturoi. Ce facem cu ele? Facem ceai. În fiecare zi să bem câte o cană de ceai. Cum facem un ceai simplu, aşa ne facem și din coaja de ceapă.

O păstrăm acolo uscată, o punem într-un borcănel, sfărâmată bine, ca să o adăugăm în ceai și o dăm prin strecurătoare. Bem un ceai pe zi. Este o minunăție acest ceai de coji de ceapă.

ADVERTISEMENT

Este un antioxidant, îmbunătățește funcția vaselor capilare, oprește funcția de îmbătrânire, luptă foarte bine cu celulele canceroase, adică îl putem bea inclusiv preventiv, pentru a nu avea această boală”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, despre ceaiul din frunze de ceapă

Lidia Fecioru consideră că ceaiul din frunze de ceapă sau de usturoi este bun datorită unei substanțe din compoziție. Aceasta ajută persoanele care se confruntă cu dezlipire de retină, care este rezultatul procesului de separare a membranei vasculare retiniene.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bioenergoterapeutul spune că această băutură trebuie să facă parte din rutina zilnică. Cojile de ceapă, indiferent că este vorba de cele galbene sau roșii, se lasă într-un săculeț și se frământă când aveți timp.

ADVERTISEMENT