Life

Lidia Fecioru a dezvăluit care e planta pe care toate femeile trebuie să o aibă în casă. Aduce liniște și armonie

Lidia Fecioru a dezvăluit care este planta care nu trebuie să-i lipsească niciunei femei din casă. Are puteri nebănuite.
02.09.2023 | 15:29
Lidia Fecioru a dezvaluit care e planta pe care toate femeile trebuie sa o aiba in casa Aduce liniste si armonie
Lidia Fecioru a dezvăluit care este planta pe care orice femeie trebuie să o aibă în casă. Sursa foto: captură Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru a vorbit despre planta pe care este bine ca toate femeile să o aibă în casă. Are proprietăți nebănuite, mai ales atunci când este primită în dar. Se spune chiar că este capabilă să-ți aducă jumătatea la ușă.

Lidia Fecioru a dezvăluit care este planta pe care să i-o oferi cadou oricărei femei

Lidia Fecioru a revenit cu încă o informație importantă cu privire la plantele pe care este sau nu este bine să le ai în casă. Bionergoterapeutul a oferit mereu sfaturi de ajutor, mai ales femeilor, iar acum a dezvăluit ce floare este bine să oferi cadou oricărei doamne sau domnișoare.

ADVERTISEMENT

Oficial poartă numele de spathiphyllum, dar i se mai spune și planta fericirii feminine. Și asta pentru că, așa cum a dezvăluit Lidia Fecioru, are proprietăți nebănuite. Nu doar că are puterea să-i aducă jumătatea la ușă posesoarei, dar aduce și liniște și armonie.

„Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă.

ADVERTISEMENT

Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, citată de antena3.ro. 

De asemenea, planta atrage și norocul la bani. Cât despre îngrijire, planta care îți aduce jumătatea are nevoie să fie udată des, deoarece nu rezistă la temperaturi ridicate. „Acestei plante nu-i place căldura.

ADVERTISEMENT

De aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei. Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani”, a mai adăugat bionergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul aceleiași emisiuni.

Ce alte plante aduc bunăstarea în casă

În trecut, Lidia Fecioru a mai vorbit despre plantele care aduc bunăstarea în locuință. Printre acestea se numără și busuiocul, care aduce dragostea, succesul și frumusețea. În plus, este ideală pentru a fi pusă în mâncare atunci când este crescută în casă.

ADVERTISEMENT

Totodată, bambusul atrage bucuria, prosperitatea. Tot această plantă are proprietatea oferă protecție și noroc, crește șansele ca dorințele celui care îl are în casă să-i fie îndeplinite dorințele și influențează dezvoltarea personală.

ADVERTISEMENT