Life

Lidia Fecioru dezvăluie secretele celui mai bun dezinfectant natural. Se face dintr-un ingredient simplu

Lidia Fecioru spune care sunt trucurile sale pentru a face un dezinfectant bio și eficient. Este nevoie de un singur produs.
03.03.2024 | 05:00
Lidia Fecioru dezvaluie secretele celui mai bun dezinfectant natural Se face dintrun ingredient simplu
Lidia Fecioru spune care sunt trucurile sale pentru a face un dezinfectant bio și eficient. E nevoie de un singur produs. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru dezvăluie secretele celui mai bun dezinfectant natural. Se face dintr-un ingredient simplu care se găsește în toate bucătăriile și care se utilizează de cele mai multe ori în preparatele culinare tradiționale.

Lidia Fecioru spune care sunt trucurile sale pentru a face un dezinfectant bio și eficient. E nevoie de un singur produs

Lidia Fecioru spune care sunt trucurile sale pentru a face un dezinfectant bio și eficient. E nevoie de un singur produs, la îndemâna tuturor femeilor. Acesta are foarte multe proprietăți benefice pentru oameni, dar și pentru locuință.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul energoterapeut obișnuiește să apeleze mereu la ponturi practice, care se fac direct în propria locuință. Unul dintre acestea are legătură cu modul în care se aerisește casa corect și fără mari bătăi de cap.

Pentru asta folosește întotdeauna frunze de dafin din care face un ceai. Băutura se lasă la infuzat o perioadă de câteva ore bune și apoi se folosește pentru a împrospăta mirosul din diverse încăperi din casă.

ADVERTISEMENT

„Mi-am adus aminte să mai vorbesc despre frunza de dafin pentru că e foarte important să vă aduc alte și alte noutăți despre ea. Dacă vrem să dezinfectăm o încăpere, facem un ceai de frunze de dafin.

Lăsăm așa vreo trei ore, astupat, să iasă bine din frunză mirosul, și îl turnăm într-o farfurie și lăsăm în cameră”, a dezvăluit Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Aerisim și dăm să iasă mirosul ăla de frunză de dafin și să vedeți cum aerisește camera de nu îți vine să crezi”, a mai adăugat energoterapeutul, care recomandă și plasarea frunzelor de dafin în diverse colțuri din casă.

Lidia Fecioru și efectul frunzelor de dafin asupra celor mici

Lidia Fecioru a vorbit și despre efectele pe care le au frunzele de dafin asupra celor mici, mai ales în rândul celor care au un somn mai agitat sau care se trezesc repede atunci când dorm. Vedeta are un sfat important.

ADVERTISEMENT

Concret, e bine ca cei mici să doarmă cu un săculeț plin cu frunze de dafin în fața de pernă sau chiar lângă ei, în pat. Planta are proprietăți uriașe, fiind cunoscută pentru faptul că poate provoca somnolență.

În plus, ajută la inducerea stării de relaxare și a unui somn profund. Lidia Fecioru mai spune că ceaiul din frunze de dafin este un foarte bun antiparazitar. De asemenea, este antistres și ajută tensiunea arterială.

ADVERTISEMENT