Life

Lidia Fecioru a dezvăluit trucul secret pentru imunitate: „ 2-3 linguriţe pe zi” fac minuni

„Leacul pentru 100 de boli” dezvăluit de Lidia Fecioru. Ai nevoie de numai două ingrediente pentru a-ți crește imunitatea.
20.01.2024 | 21:45
Lidia Fecioru a dezvaluit trucul secret pentru imunitate  23 lingurite pe zi fac minuni
Lidia Fecioru a dezvăluit cum se face amestecul care îți crește imunitatea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Există mai multe lucruri pe care le poți face pentru a-ți întări imunitatea, dar Lidia Fecioru a dezvăluit un amestec secret format din numai două ingrediente care te scapă de multe griji. Se spune că este „leacul pentru 100 de boli”.

Lidia Fecioru a dezvăluit amestecul secret care ajută la întărirea imunității

Pentru a-ți crește imunitatea este recomandat să ai parte de un somn odihnitor, să te hidratezi și să duci un stil de viață cât de sănătos este posibil. Dar mai există și alte modalități prin care te poți proteja împotriva bolilor.

ADVERTISEMENT

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a împărtășit rețeta sa pentru un leac minune pentru imunitate. Nu este nevoie decât de două ingrediente, iar amestecul trebuie consumat în cantități mici în fiecare zi.

„Doza de imunitate” poate fi servită încă de la primele semne ale unei răceli. Partea bună este că durează numai 10 minute pentru a obține tratamentul magic, iar prețul pentru materia primă nu este mare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este nevoie doar de lămâie și de miere. Lidia Fecioru a oferit o alternativă pentru cei care suferă de diabet. Astfel, aceste persoane se pot folosi de alți îndulcitori care să nu le afecteze sănătatea.

Cum se prepară leacul minune

Lidia Fecioru a numit amestecul „leacul pentru 100 de boli”. „Se presupune că există un leac pentru 100 de boli. Şi atunci când știm că suntem predispuși să facem o infecție urinară sau un alt fel de infecție.

ADVERTISEMENT

E bine să apelăm la această soluţie pentru creşterea imunității. Aşadar, luăm o lămâie şi o fierbem în coajă timp de 10 minute. Apoi lămâia se taie pe jumătate şi sucul fiert îl stoarcem într-un borcan în care avem 200 de grame de miere.

Amestecăm bine sucul de lămâie cu mierea și luăm din acest produs 2-3 linguriţe pe zi”, a spus Lidia Fecioru despre amestecul pentru imunitate, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, specialiștii au explicat că mai sunt și alte alimente care protejează împotriva îmbolnăvirii. Pe listă se găsesc  alimentele vegetale integrale precum fructele, legumele, nucile, semințele și leguminoasele.

ADVERTISEMENT