Life

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 17 februarie 2024, produsele dorite de mulți români. Nu vor sta mult pe rafturi

Ofertele de nerefuzat pe care le găsești la Lidl, în acest final de săptămână. Ai face bine să te grăbești pentru că stocurile se epuizează instant!
16.02.2024 | 18:05
Lidl baga la oferta de sambata 17 februarie 2024 produsele dorite de multi romani Nu vor sta mult pe rafturi
Lidl pregătește oferte pentru finalul de săptămână. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidl are constant oferte cărora românii le rezistă cu greu. În acest weekend, pe rafturile supermarketului se vor găsi la promoție produse pe care mulți le ”vânează” de ceva vreme. Cei care vor să le pună în coșul de cumpărături, ar face bine să se grăbească. Stocurile se epuizează repede!

Ce oferte a pregătit Lidl la final de săptămână

Lidl este unul dintre cele mai frecventate magazine de către români. Nici nu este de mirare, având în vedere că în fiecare săptămână, la raft, se găsesc fel de fel de oferte care îi atrag pe clienți.

ADVERTISEMENT

Cei care frecventează Lidl, știu foarte bine că supermarketul are câte o săptămână tematică dedicată gastronomiei internaționale. Însă, atunci când nu sunt astfel de săptămâni, Lidl își atrage clienții cu alte oferte.

În acest final de săptămână, cei care vor să meargă să facă cumpărăturile de la Lidl trebuie să știe că vor fi întâmpinați de Super Weekend. Românii vor avea ocazia să găsească unele dintre cele mai râvnite produse, la prețuri imbatabile.

ADVERTISEMENT

Pentru că la Lidl ”e mai mult decât ieftin”, începând cu 17 februarie, pe rafturile magazinelor se vor găsi pulpe inferioare de pui, reduse cu 23%. Caserola de 600 de grame va costa 7,99 lei, iar brânza de vaci Pilos va fi 11,99 lei, redusă de la 19,99 lei.

Tot la promoție vor fi și biscuiții Petit Beurre. Aceștia vor costa 2,99 lei, prețul lor fiind redus cu 42%. Înainte de promoție, același pachet de biscuiți costa 5,19 lei.

ADVERTISEMENT

Românii vor mai găsi la ofertă și băutura răcoritoare Nestea. Aceasta costă 5,49 lei și este stoc limitat, așa că trebuie să te grăbești dacă vrei să mai pui mâna pe ea.

De pe 19 februarie, începe săptămâna dedicată deliciilor franțuzești

Începând de luni, 19 februarie, pe rafturile de la Lidl se vor găsi sute de delicii în stil franțuzesc. Francezii sunt renumiți pentru patiserie, așa că la Lidl românii vor găsi profitelor și creme caramel la doar 14,99 lei. Un pic mai ieftine, la 13,99 lei sunt clasicele foietaje umplute cu unt.

ADVERTISEMENT

Gospodinele care vor să prepare ceva delicios, fără prea mult efort, pot cumpăra de la Lidl buletele de cartofi la 12,99 lei sau legume gratinate la 17,99 lei. O alegere la fel de inspirată sunt și rulourile cu cașcaval, la 16,99 lei care se vor găsi la Lidl începând cu 19 februarie.

De asemenea, tot în săptămâna dedicată gusturilor franțuzești, românii pot alege dintr-o varietate de mezeluri la prețuri avantajoase. Salamul Rosette sau salamul cu mucegai nobil îi așteaptă în magazinele Lild pe pofticioși.

ADVERTISEMENT