Life

Lidl bagă la vânzare de luni, 25 martie 2024, produsele pe care românii le adoră. Vor da iama în magazine pentru ele

Produsele ”vânate” de mii de români ajung, începând de luni, pe rafturile de la Lidl. Prețurile sunt atât de mici, încât stocurile se vor epuiza imediat.
24.03.2024 | 10:30
Lidl baga la vanzare de luni 25 martie 2024 produsele pe care romanii le adora Vor da iama in magazine pentru ele
Produsele îndrăgite de mii de români ajung pe rafturile de la Lidl, începând de luni. Sursa foto: Freepik, Facebook
ADVERTISEMENT

Săptămâna începe cu vești bune pentru românii care au de gând să meargă la cumpărături la Lidl. Începând cu 25 martie, pe rafturile supermarketului vor fi prezente unele dintre cele mai râvnite produse. Cine vrea să le pună în coș va trebui să se grăbească, căci stocurile se epuizează instant.

Lidl a pregătit oferte de neratat pentru toți românii

Lidl este unul dintre supermarketurile pe care românii le frecventează cel mai des. Aproape că nu este săptămână în care să nu fie oferte și prețuri de nerefuzat. În fața unor asemenea tentații, mulți nu pot rezista.

ADVERTISEMENT

Începând de săptămâna viitoare, Lidl va pregăti o ofertă specială pentru toți românii iubitorii de produse tradiționale. După atâtea săptămâni dedicate gusturilor internaționale, a venit vremea ca la raft să fie așezate produsele cu gust tradițional românesc.

Cine va merge de luni la Lidl va avea surpriza plăcută să descopere fel de fel de produse autentice. Prețurile lor sunt unele speciale, așa că multora le va fi imposibil să plece cu coșurile goale.

ADVERTISEMENT

Începând de luni, 25 martie, produsele din gama Cămara Noastră vor fi disponibile în toate magazinele Lidl din țară. Gama este una variată și va satisface chiar și gusturile celor mai pretențioși.

Lidl va pune la raft atât produse congelate, cât și produse tradiționale la borcan. Gospodinele care vor să facă o supă cu gust autentic, românesc, pot opta pentru amestecul de legume la 4.49 lei. Cine are poftă de ciuperci gătite în diverse moduri poate cumpăra hribi cuiburi la doar 16.99 lei.

ADVERTISEMENT

Ce produse din gama Cămara Noastră vor găsi românii la Lidl, din 25 martie

Tot din gama Cămara Noastră vor fi prezente la raft și smântâna de Ibănești la 16.99 lei, dar și urda simplă, la doar 10.99 lei. La fel de variată este și gama de mezeluri care îi așteaptă pe români cu o explozie de gusturi și arome.

Începând cu data de 25 martie, la Lidl, cârnații de porc, condimentați din gama Cămara Noastră costă 14.99 lei, iar varza à la Cluj costă 18.99 lei. O altă specialitate Cămara Noastră este toba de curcan pe care românii o vor găsi de luni la Lidl. Aceasta costă 4.19 lei/100 de grame și este unul dintre produsele care se epuizează cel mai repede.

ADVERTISEMENT

Pofticioșii pot opta pentru zacuscă de vinete la borcan, la doar 13.49 lei, dar și pentru roșii țărănești tocate care costă doar 4.99 lei. Cine vrea să mănânce ceva delicios, fără să petreacă prea mult timp în bucătărie, poate opta pentru chifteluțele cu sos la conservă, la doar 7.99 lei.

Din oferta de luni nu aveau cum să lipsească tradiționalele plăcinte. Vor fi disponibile la raft mai multe sortimente, cu mere, cu dovleac, cu brânză dulce și stafide, dar și cu varză călită și bacon. Indiferent de tipul pentru care veți opta, fiecare plăcintă costă 13.99 de lei.

Tot la capitolul preparate tradiționale se vor regăsi și dulceața, dar și mini pateurile cu urdă și telemea. Toate acestea, dar și multe altele vor fi disponibile, începând de luni, 25 martie, la Lidl.

ADVERTISEMENT