Life

Ce conţin, de fapt, produsele de la Edenia pe care le cumperi de la Lidl, Kaufland, Auchan, Mega Image sau Carrefour. Puțină lume citește eticheta

Ce conțin produsele de la Edenia pe care le achiziționezi de pe rafturile supermarketurilor Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour sau Mega Image.
17.03.2024 | 14:00
Ce contin de fapt produsele de la Edenia pe care le cumperi de la Lidl Kaufland Auchan Mega Image sau Carrefour Putina lume citeste eticheta
Ce conțin produsele de la Edenia. Sursa foto: edenia-foods.ro
ADVERTISEMENT

Ce conțin produsele de la Edenia, pe care le găsești zilnic pe rafturile din marile supermarketuri Kaufland, Lidl, Auchan, Mega Image sau Carrefour? Producătorii garantează că sunt foarte sănătoase.

Ce conținut au produsele de la Edenia. Ce garantează producătorii

Produsele de la Edenia sunt printre cele mai achiziționate dintr-un magazin sau supermarket. Legume, pește, pui, semipreparate, patiserie, mazăre sau fasole verde toate sunt congelate și atrag atenția multor persoane.

ADVERTISEMENT

De altfel, unii clienți stau departe de astfel de produse congelate, deoarece consideră că sunt nesănătoase. Asta în condițiile în care, de-a lungul timpului, s-a răspândit ideea că pot conține bacterii și că pot provoca astfel probleme de sănătate.

Însă, reprezentanții mărcii spun că nu există o perioadă foarte îndelungată între momentul când se recoltează ingredientele sau când se capturează peștele și între momentul când acestea sunt congelate și ambalate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei de la Edenia garantează că toate semipreparatele sunt congelate imediat după ce au fost gătite. ”Procesul tehnologic de congelare este unul performant. Congelam rapid la temperaturi foarte joase, pentru a forma cele mai mici cristale de gheata, care nu deterioreaza fibra alimentelor si pastreaza nutrientii”, potrivit edenia-foods.ro

De unde provin mazărea și peștele de la Edenia

Mazărea este unul dintre cele mai achiziționate alimente de la această marcă, iar producătorii spun că provine din Lunca Dunării. Mai mult, la două ore și jumătate de la recoltare se ambalează și congelează. De asemenea, puiul s-ar aduce din Bretagne, iar lasagna din Italia.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește peștele, provine din nordul Atlanticului și se congelează tot în ziua când este scos din ocean. Mai mult, legumele din pachetele Edenia ar fi și spălate, nu doar gata tăiate.

”Legumele vin gata spalate, taiate si pregatite sa fie puse direct pe foc. Pestele Edenia este deja curatat, filetat si congelat individual, astfel incat tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti ce garnitura vei pregati pentru el.

ADVERTISEMENT

Nimic mai simplu cu semipreparatele Edenia: doar le scoti din ambalaj, le pui la cuptor si pana sunt gata poti sa-ti faci planuri pentru restul serii. Stii ca orice ai gati cu Edenia primeste nota 10, cu totii vor fi incantati de mancarea gustoasa si rapid facuta”, mai transmit producătorii.

Pe lângă mazăre și fasole verde, alte legume congelate și semipreparate de la Edenia sunt: ardei capia copți, ardei capia tricolori feliați, fasole galbenă întreagă, spanac tocat porții, spanac frunze porții, broccoli, morcovi, conopidă sau ciuperci tăiate.

Pentru a-i convine pe clienți că produsele lor sunt sănătoase, cei de la Edenia au și o campanie prin care-i îndeamnă pe oameni să se alimenteze echilibrat. Aceasta este intitulată ”Știu ce mănânc”.

ADVERTISEMENT
Tags: