Life

Lidl pune la vânzare, de luni, aceste produse aflate la mare căutare printre români. Prețurile sunt avantajoase

Veste bună pentru toți fanii produselor Lidl. Ce produse aflate la mare căutare în România se află de luni în oferta magazinului?
05.02.2023 | 19:50
Lidl pune la vanzare de luni aceste produse aflate la mare cautare printre romani Preturile sunt avantajoase
Ce produse vor fi în oferta Lidl începând de luni. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Motiv de bucurie pentru fanii Lidl. Gigantul comercial scoate la vânzare în România câteva produse aflate la mare cautare.

Produsele la mare căutare care intră de mult în oferta Lidl

Când vine vorba de supermarket-urile din România, Lidl se numără printre cele mai apropiate. Gigantul comercial și-a câștigat popularitatea prin gama variată de produse, dar și prin prețurile avantajoase de la raft. 

ADVERTISEMENT

De Crăciun, Lidl le-a venit în ajutor clienților săi cu mai multe variante de cadouri, iar acum veștile sunt bune pentru pasionații de sală.

Astfel, de luni, 6 februarie 2023, în oferta magazinelor Lidl din România se vor găsi mai multe haine și accesorii destinate antrenamentelor sportive, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

ADVERTISEMENT

Produsele sunt marca Crivit, iar pe unele dintre acestea, oamenii au avut deja șansa să le vadă în reclamele difuzate până acum la televizor.

Ce produse pentru sală vor fi găsite la Lidl și ce prețuri vor avea

Astfel Lidl vinde de luni tricouri pentru femei și bărbați, disponibile într-o gamă largă de culori, precum negru, albastru, galben și roșu, la prețul de 19,99 de lei.

ADVERTISEMENT

Femeile pasionate de sală știu, de asemenea, cât de greu este să găsești perechea perfectă de colanți pentru sport, iar de cele mai multe ori acestea costă o avere, însă la Lidl, vor fi disponibili pentru doar 39,99 de lei.

Totodată, colanții pot fi asortați cu o bustieră sport. Aceasta este disponibilă în două culori, negru și roz, și costă tot 39,99 de lei.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, femeile au și opțiunea colanților 3/4, ce vin în 3 variante de culori, și au prețul de 34,99 de lei, dar și a pantalonilor de trening, în valoare de 39, 99 de lei.

Nici bărbații nu au fost uitați de Lidl. Aceștia au la dispoziție pantaloni sport, lungi, gri, negri sau albaștri, ce au același preț ca și cei de damă, precum și bermude, în aceleași variante de culori, la 19,99 de lei.

De altfel, hanoracele pentru bărbați vor costa 79,99 de lei, iar șosetele, care vin în preț de 3 perechi, au prețul de 10,99 de lei.

Gantere și mingi pentru gimnastică, în catalogul Lidl

Din seria accesoriilor pentru antrenamentele sportive, Lidl pune la dispoziție gantere reglabile, de 10 kg, la 119 lei, mingi de gimnastică, de 75, 55 sau 65 de cm, la 49, 99 de lei și placă Push Up, la prețul de 64,99 de lei.

Veștile sunt bune și pentru cei care ascultă muzică, deoarece din oferta Lidl vor face parte și Căști wireless In-Ear, ce vor costa 119 lei și boxa RGB led, ce va fi cu 30 de lei mai scumpă.

ADVERTISEMENT