Life

Lidl, surpriză pentru clienţi! Veşti bune pentru cei care nu ştiu ce cadouri să cumpere de Crăciun

Reprezentanții lanțului de magazine Lidl a anunțat o surpriză pentru clienți, mai ales pentru cei care nu știu ce cadouri să cumpere de Crăciun.
10.12.2022 | 00:41
Lidl surpriza pentru clienti Vesti bune pentru cei care nu stiu ce cadouri sa cumpere de Craciun
Lidl, vești bune pentru clienți, înainte de sărbători. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lidl a pregătit o surpriză uriașă pentru clienți, înainte de Crăciun. Iată ce trebuie să știe cei care nu știu ce cadouri să le cumpere celor dragi!

Lidl, surpriză pentru clienți, înainte de Crăciun

În această perioadă, oamenii încep să le cumpere cadouri de Crăciun celor dragi. Acest lucru poate fi extrem de greu, mai ales dacă nu ai nici o sumă foarte mare de bani pe care să o aloci darurilor, dar nici prea multe multe idei.

ADVERTISEMENT

În fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, Lidl pregătește produse tematice, la prețuri mici. În acest fel, toți clienții pot achiziționa cadouri pentru cei dragi.

De altfel, în Lidl pot fi găsite numeroase produse la prețuri foarte bune, de la alimente și detergenți până la produse cosmetice, electrocasnice și haine.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții lanțului de magazine germane au anunțat că începând de joi, 15 decembrie, va începe o nouă campanie, intitulată “Sub brad am descoperit cadoul favorit”.

Astfel, clienții vor avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de cadouri, mai ales pentru copiii de toate vârstele. În plus, produsele din magazine vor avea prețuri accesibile.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără și o colecție de jocuri 10 în 1, în cutie de lemn, care conține șah și table, care are prețul de numai 119 lei.

De asemenea, clienții pot achiziționa și un jocuri de societate, la prețul de 84,99 lei/bucată, dar și de familie, la doar 49,99 lei/bucata. Și jocurile din lemn fac parte din ofertă, iar acestea se pot achiziționa la 24,99 lei pentru un set.

ADVERTISEMENT

Din oferta de sărbători a lanțului de magazine mai fac parte și cărți cu povești pentru copii, precum și enciclopedii pe care aceștia le pot răsfoi pentru a afla mai multe despre lumea ce îi înconjoară.

Vor fi disponibile și cărți de colorat, dar și cutii mini pentru experimente. Părinții le pot achiziționa celor mici de Crăciun și o mașinuță, care se va regăsi în oferta Lidl.

Ce alte oferte a mai pregătit Lidl de sărbători

În această campanie, Lidl a anunțat și alte produse interactive pentru copii. Printre acestea se numără și un glob pământesc iluminat, care va putea fi achiziționat la prețul de 99,99 lei.

Un alt cadou de acest gen este setul cu microscop și telescop de la National Geographic. Acesta are prețul de 299 de lei și este foarte util pentru cei cărora le place să exploreze.

În acest sens, poți achiziționa și un telescop Skylux cu trepied, dotat cu toate accesoriile necesare. Se regăsește la prețul de 499 lei, mai mic decât cele de pe piață. Este telescopul perfect pentru începători.

În oferta de cadouri de Crăciun se mai găsesc și luneta cu stativ (179 lei), dar și un binoclu care poate mări de la 10 până la 30 de ori, având prețul de 119 lei.

ADVERTISEMENT
Tags: