Sport

Liga 2, play-off, etapa a 3-a. U Cluj – CSA Steaua 1-0. Cum arată clasamentul după derby-ul de la Cluj

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciurile din etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 2, care vor avea loc miercuri, 6 aprilie, şi joi, 7 aprilie, cu Petrolul - Hermannstadt și U Cluj - CSA Steaua cap de afiş.
Liga 2 playoff etapa a 3a U Cluj  CSA Steaua 10 Cum arata clasamentul dupa derbyul de la Cluj
ADVERTISEMENT
07-04-2022
16:11

U Cluj - CSA Steaua 1-0 (Haită 10)

Universitatea Cluj o învinge la limită pe CSA Steaua, scor 1-0, grație golului reușit de Haită după doar 10 minute de joc, printr-o execuție spectaculoasă, de la marginea careului. În urma acestui rezultat, clujenii își consolidează poziția a treia în clasament, cu 47 de puncte, în vreme ce roș-albaștrii rămân pe patru, la șase lungimi în spatele adversarei din această seară.

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 81: Daniel Oprița mută din nou. Popa îi lasă locul în teren lui Dragu.

Min. 71: Schimbare la U Cluj: Tescan intră în locul lui Fernandes.

Min. 66: Ocazie uriașă pentru CSA Steaua. Servit elegant de Popa, Drăghici centrează în fața porții, dar Buhăescu nu reușește să înscrie din câțiva metri.

Min. 60: Schimbare la U Cluj. Boiciuc intră în locul lui V. Alexandru.

Min 47: U Cluj cere penalty pentru un presupus henț al lui Huiban, dar centralul apreciază că mingea l-a lovit în piept și lasă corect jocul să continue.

Min. 46: Schimbare la CSA Steaua. Zaharia intră în locul lui Neacșu. Începe repriza secundă

Min. 45: Buhăescu execută direct pe poartă o lovitură liberă periculoasă, dar nu nimerește ținta. Pauză pe „Cluj Arena”.

Min. 35: Pires șutează de la distanță, însă mingea trece peste poarta Stelei.

Min. 21: Schimbare la CSA Steaua. Huiban intră în locul lui Chipirliu.

Min. 15: Chipirliu se resimte după o intrare cu talpa a lui Balgiu.

Min. 10: Goool U Cluj! Haită îl învinge pe Bălbărău cu o execuție de zile mari, din afara careului.

Min. 9: Roș-albaștrii răspund prin golgheterul Chipirliu, care profită de o eroare a lui Ilie și șutează periculos de la distanță, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 4: U Cluj are prima ocazie a meciului. Fernandes centrează periculos, cu exteriorul, dar Bălbărău este atent și reține din fața lui V. Alexandru.

Min. 1: Fluier de start.

Vezi aici cele mai importante faze

U Cluj: Gorcea – Romeo, Ilie, Ispas, Dobrescu – Balgiu, Pires, Haită, Fernandes – Hofman, V. Alexandru. Rezerve: Păun, Ciobanu, Pîrvulescu, Ribeiro, Remacle, Tescan, Vomir, Boiciuc, Filip. Antrenor: Erik Lincar.

CSA Steaua: Bălbărău – Neacșu, Beța, Walace, Oroian – Șt. Pacionel – Popa, Enceanu Drăghici – Buhăescu, Chipirliu. Rezerve: Iancu, Mihăescu, Răzdan, Răducan, Huiban, Dragu, E Pacionel, Zaharia, Bactăr. Antrenor: Daniel Oprița.

07-04-2022
13:06

Peluza Sud Steaua, spectacol în centrul Clujului înainte de derby-ul Ligii 2

Galeria celor de la CSA Steaua București s-a deplasat la Cluj cu un charter, deși „militarii” au mers cu autocarul, iar ultrașii au făcut spectacol în Piața Unirii.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by STEAUA ÎNAINTE DE TOATE (@steaua_inainte_de_toate)

Partida va avea loc joi, 7 aprilie, de la ora 19:30, iar pe stadionul „șepcilor roșii” se anunță o atmosferă senzațională și un stadion aproape plin.

Aproximativ 500 de suporteri ai roș-albaștrilor vor fi prezenți pe stadionul lui U Cluj, ai căror suporteri sunt înfrățiți cu Dinamo.

06-04-2022
18:00

Liga 2, play-off, etapa a 3-a: program, rezultate și clasament

Miercuri, 6 aprilie

  • Concordia Chiajna – Unirea Slobozia 1-0 (Deac 90+5)
  • Petrolul – Hermannstadt 0-0

Joi, 7 aprilie

  • ora 19:30 U Cluj – CSA Steaua

06-04-2022
15:48

Petrolul - Hermannstadt 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Final de meci. Petrolul este la al treilea rezultat negativ în primele 3 etape din play-off, după 0-0 pe teren propriu cu U Cluj și 1-2 în deplasare cu CSA Steaua.

Min. 43: Diarra șutează aiurea dintr-o poziție ideală.

Min. 25: Baba Alhassan  pătrunde în careu, însă șutează pe lângă poartă.

Min. 20: Șutul lui Bratu trece peste poartă.

Min. 1: A început partida.

  • Petrolul Ploiești: R. Avram – Pashov, Huja, Meijers, Țicu – Ceobotaru, Chindriș, Pârvulescu, Tucaliuc, Bratu – Diarra. Rezerve: Moroz, Constantinescu, Măzărache, Sabău, Takayuki, Jarovic, Lică, Cioiu, Țolea. Antrenor: Nicolae Constantin
  • Hermannstadt: Iliev – Pantea, Bejan, Stoica, Opruț – Alhassan; Mino, Biceanu – Balaure, Popescu, Hora. Rezerve: Muțiu, Antoche, Tomșa, Blejdea, Oroian, Petrescu, Năstăsie, Paraschiv, Buhăcianu. Antrenor: Marius Măldărășanu
06-04-2022
13:29

Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 1-0 (Deac 90+5)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: GOOOL CONCORDIA! Gabriel Deac înscrie golul victoriei cu un șut dintr-un unghi imposibil, la colțul scurt.

Min. 15: Llulaku reia cu capul pe lângă poartă din poziție ideală.

Min. 1: A început partida.

  • Concordia Chiajna: Aldescu – Borța, Palmeș, Marc (cpt.), Cherecheș – D. Codrea, N. Roșu – Llullaku, Matiș, Ad. Voicu – Batin. Rezerve: Silveanu – Ct. Alexe, L. Ion, Dușmanu, Casap, Sokovic, Gab. Deac, Bg. Barbu, N. Popescu. Antrenor: Ianis Zicu
  • Unirea Slobozia: Poiană – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – I. Coadă, Cruceru – Greu, Bolohan, Afalna – Rob. Silaghi. Rezerve: Ciupercă – Seb. Ivan, D. Mihai, Gulceac, Mustacă, Dorobanțu, Trașcu, Gab. Lazăr, Gherghiceanu. Antrenor: Adrian Mihalcea

Play-off-ul de promovare al Ligii 2 are parte de o etapă intermediară, etapa cu numărul 3, care se va derula pe parcursul a două zile: miercuri, 6 aprilie şi joi, 7 aprilie. Sunt trei meciuri extrem de interesante, care se pot încheia cu orice rezultat.

Play-off Liga 2, programul etapei a 3-a, clasamentul și televizările

Miercuri, 6 aprilie

  • ora 16:30 Concordia Chiajna – Unirea Slobozia
  • ora 19:00 Petrolul – Hermannstadt

Joi, 7 aprilie

  • ora 19:30 U Cluj – CSA Steaua

Toate partidele programate miercuri și joi în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 2 vor putea fi urmărite în direct la tv pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport și Look Sport.

ADVERTISEMENT

Petrolul, în pierdere de turație în play-off

În acest moment, Petrolul continuă să fie lider în play-off-ul de promovare, cu 50 de puncte, dar distanţa faţă de locul secund, Hermannstadt, s-a redus la numai trei lungimi, ca urmare a faptului că prahovenii au făcut un singur punct din primele două runde.

„Lupii galbeni” au totuşi un avans de şase puncte peste locul 3, U Cluj, care s-a blocat la Slobozia, luând un singur punct şi de nouă peste CSA Steaua, în faţa căreia a pierdut etapa trecută, la Bucureşti, o echipă despre care nici acum nu se ştie cu precizie dacă are sau nu drept de promovare, oficialii clubului amenințând că vor merge la TAS pentru a soluţiona problema.

ADVERTISEMENT

Concordia şi Unirea Slobozia se bat pentru locul 4

Primul meci al etapei intermediare are loc miercuri, pe terenul sinteticla de la Chiajna. Concordia, care a remizat cu CSA Steaua în prima partidă din play-off pe acest stadion, primeşte vizita revelaţiei Unirea Slobozia, echipa care avea înaintea ultimei etape din sezonul regulat cele mai mici şanse de a încheia în primele şase.

Este clar că ambele echipe vor juca la victorie, ele luptând mai degrabă pentru a termina pe locul 4, pentru că teoretic vorbind, cum se prezintă lucrurile Petrolul, Hermannstadt şi U Cluj se anunţă a fi cele trei mari candidate la promovarea directă, doar primele două făcând acest salt în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Petrolul – Hermannstadt, un duel între două mari candidate la promovarea directă

Partida vedetă se va juca în nocturnă, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Petrolul, egal alb acasă în primul meci cu U Cluj şi eşec la Bucureşti cu CSA Steaua, primeşte un Hermannstadt, care vine după două victorii, dar ambele acasă, sibienii fiind extrem de motivaţi după ce au aflat că pot promova dacă termină pe primele două locuri, pentru că s-a acceptat depunerea licenţei.

Petrolul a fost tot campionatul lider detaşat şi echipa care a practicat de departe cel mai bun fotbal, dar pare a retrăi situaţia UTA-ei din urmă cu două sezoane, care după înumătăţirea punctelor a pierdut în play-off mult din avans şi a ajuns să obţină promovarea abia în ultima etapă, la Piteşti, braţ la braţ cu argeşenii.

ADVERTISEMENT

U Cluj, primul meci acasă e cu controversata CSA Steaua

Ultima partidă se joacă joi seară pe frumosul stadion din Cluj. U vine după două egaluri afară în primele două meciuri, la Ploieşti şi la Slobozia, şi ţinteşte cele trei puncte în faţa CSA Steaua. Cu Erik Lincar pe bancă, U Cluj e o echipă mult transformată în bine şi care are faţă de a juca în primul eşalon.

Cea mai ciudată situaţie este la CSA Steaua. Încă o dată şefii fotbalului românesc au precizat că, fiind club departamental, CSA Steaua nu are dreptul la promovare timp de două sezoane, dar conducerea militarilor nu e de acord şi caută acum o portiţă legală prin care să se strecoare şi să capete dreptul de promovare imediată.

ADVERTISEMENT