Sport

Liga Campionilor, etapa a 3-a. Antrenorul lui Bayern München a fost testat pozitiv la COVID-19

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciurile din etapa a 3-a a grupelor Champions League, care vor avea loc marţi, 19 octombrie, şi miercuri, 20 octombrie.
21.10.2021 | 16:00
Liga Campionilor etapa a 3a Antrenorul lui Bayern Munchen a fost testat pozitiv la COVID19
ADVERTISEMENT

Au revenit competiţiile interne după pauza dedicată echipelor naţionale care se bat pentru un loc la exoticul turneu final al CM din Qatar 2022 şi imediat reîncep şi jocurile din grupele cupelor europene. Champions League programează etapa a 3-a marţi, 19 octombrie, şi miercuri, 20 octombrie. Marţi au loc partidele din grupele A-D, miercuri din grupele E-H.

Programul meciurilor din etapa a 3-a a Champions League

Marţi, 19 octombrie

Grupa A

  • ora 19:45 Club Brugge – Manchester City (Digi Sport 1, Look Sport+, Telekom Sport)
  • ora 22:00 PSG – RB Leipzig (Digi Sport 1, Look Sport, Telekom Sport)
ADVERTISEMENT

Grupa B

  • ora 22:00 Atletico Madrid – Liverpool (Digi Sport 2, Look Sport+, Telekom Sport)
  • ora 22:00 FC Porto – AC Milan

Grupa C

  • ora 19:45 Beşiktaş – Sporting Lisabona (Digi Sport 2, Look Sport, Telekom Sport)
  • ora 22:00 Ajax – Borussia Dortmund
ADVERTISEMENT

Grupa D

  • ora 22:00 Inter – Sheriff Tiraspol (Digi Sport 4)
  • ora 22:00 Şahtior Doneţk – Real Madrid (Digi Sport 3)

Miercuri, 20 octombrie

Grupa E

  • ora 19:45 Barcelona – Dinamo Kiev (Digi Sport 1, Look Sport+, Telekom Sport)
  • ora 22:00 Benfica – Bayern Munchen (Digi Sport 2, Look Sport, Telekom Sport)
ADVERTISEMENT

Grupa F

  • ora 22:00 Manchester United – Atalanta (Digi Sport 1, Look Sport+, Telekom Sport)
  • ora 22:00 Young Boys Berna – Villarreal

Grupa G

  • ora 19:45 RB Salzburg – Wolfsburg (Digi Sport 2, Look Sport, Telekom Sport)
  • ora 22:00 Lille – Sevilla
ADVERTISEMENT

Grupa H

  • ora 22:00 Chelsea – Malmo (Digi Sport 4)
  • ora 22:00 Zenit – Juventus (Digi Sport 3)

Atletico – Liverpool e  finala grupei B

În grupa A, conduc după primele două runde PSG şi Club Brugge, cu câte 4 puncte, Manchetser City are 3 şi RB Leipzig 0. Acum se joacă Club Brugge – Manchester City şi PSG – Leipzig. Parizienii îl au pe Di Maria suspendat, iar Neymar este accidentat. La Brugge, arbitru va fi românul Istvan Kovacs.

În grupa B, Liverpool a pornit bine, cu punctaj maxim, urmată de Atletico Madrid, 4 puncte, FC Porto un punct şi AC Milan 0. Se joacă primul episod al finalei grupei, Atletico – Liverpool şi FC Porto – AC Milan, oaspeţii cu Tătăruşanu între buturi. AC Milan are nu mai puţin de nouă absenţi, mulţi foarte importanţi.

Derby-ul Grupei C e la Amsterdam

În Grupa C două echipe merg la turaţie maximă, Ajax şi Borussia Dortmund, iar acum are loc derby-ul lor la Amsterdam. La Istanbul vor căuta primele puncte Beşiktaş şi Sporting Lisabona, miza fiind locul 3, care duce în primăvara Europa League. Sunt mulţi absenţi de o parte şi de alta la Amsterdam, dar va fi prezent golgeterul Haaland la oaspeţi.

În Grupa D consemnăm o surpriză de proporţii. Lider e Sheriff Tiraspol, cu maxim de puncte, urmată de Real Madrid 3 puncte, Inter şi Şahtior câte unul. Inter o primeşte pe Sheriff, Real Madrid, cu o infirmierie plină, merge la Harkov, pentru meciul cu Şahtior.

Lucescu speră să dea lovitura pe Nou Camp

În Grupa E, Bayern defilează, maximum de puncte din primele două meciuri, urmată de Benfica, 4 puncte, Dinamo Kiev şi Barcelona câte un punct. Bayern merge la Lisabona, iar Dinamo Kiev la Barcelona. Catalanii mai au încă destule absenţe, dar refacerea lui Sergio Aguero şi Ansu Fati reprezintă o evidentă creştere a forţei ofensive.

În Grupa F, pe primul loc e Atalanta, 4 puncte, urmată de Young Boys şi Manchester United, câte 3, şi Villarreal un punct. Atalanta merge pe Old Trafford într-un moment de criză pentru “diavolii” lui Solskjaer, tot mai contestat, iar Villarreal va încerca la Berna să reintre în lupta pentru primele două locuri.

Juventus, deplasare la Sankt Petersburg

În Grupa G, considerată cea mai slabă dar şi cea mai echilibrată, pentru că nu există un mare nume, lider e Salzburg, 4 puncte, urmată de Sevilla şi Wolfsburg, câte 2, şi Lille, un punct. Salzburg primeşte “lupii” din Wolfsburg, ambele echipe având destule absenţe, iar Sevilla merge în nordul Franţei, la campioana Lille.

În fine, în Grupa H, Juventus arată altfel decât în campionat, neratând nici un punct. Este urmată de Chelsea şi Zenit, câte 3 puncte, sudezii de la Malmo nereuşind nimic. Şi nici nu au speranţe să reuşească acum, pentru că vor juca la Londra, cu Chelsea. Juve merge la Sankt Petersburg.

ADVERTISEMENT