Fotbal international

VIDEO. Keşeru cu golul, Moţi cu pasele! Chipciu a jucat 70 de minute

UPDATE, ora 00:00 / Claudiu Keşeru a fost omul care a salvat un egal pentru Ludogoreţ, pe propriul teren, contra campioanei Serbiei, Crvena Zvezda. La doua 10 minute după ce a fost introdus, fostul...
27.07.2016 | 00:01
VIDEO Keseru cu golul Moti cu pasele Chipciu a jucat 70 de minute
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 00:00 / Claudiu Keşeru a fost omul care a salvat un egal pentru Ludogoreţ, pe propriul teren, contra campioanei Serbiei, Crvena Zvezda. La doua 10 minute după ce a fost introdus, fostul atacant al Stelei a punctat pentru 2-2. Moţi a fost integralist şi a dat pasă de gol la ambele reuşite ale bulgarilor. A fost, în schimb, uşor depăşit la reuşitele sîrbilor. Alex Chipciu a debutat la Anderlecht, care a remizat pe terenul lui Rostov, scor 2-2. Chipciu a fost schimbat un minutul 70, după un meci în care s-a zbătut, dar nu a avut mari realizări. Măţel a rămas pe bancă în victoria lui Dinamo Zagreb cu Dinamo Tbilisi, scor 2-0.

Ora 21:00 / BATE Borisov – Dundalk 1-0 (Gordejchuk 70)

Capture

Ora 21:00 / Ludogoreţ – Crvena Zvezda 2-2 (Cafu 43, Keşeru 77 / Katai 48, Kanga 67)

* Cosmin Moţi a dat o pasă decisivă la reuşita lui Cafu.

GOLUL LUI CLAUDIU KEŞERU

Capture

Ora 21:15 / Partizani – Salzburg 0-1 (Soriano 70 pen)

Capture

Ora 21:15 / Viktoria Plzen – Qarabag 0-0

Capture

Ora 21:30 / FK Rostov – Anderlecht 2-2 (Ezzatolahi 16, Poloz 60 / Hanni 3, Tielemans 53)

VEZI GOLURILE

Capture

Ora 21:45 / Ajax – PAOK Salonic 1-1 (Dolberg 58 / Campos 27)

VEZI GOLURILE

Capture

Ora 21:45 / Dinamo Zagreb – Dinamo Tbilisi 2-0 (Soudani 39, Coric 42)

Capture

Ora 21:45 / Şahtar Doneţk – Young Boys 2-0 (Bernard 28, Seleznev 75)

VEZI GOLURILE

Capture

LIGA CAMPIONILOR TURUL 3 PRELIMINAR LIVE VIDEO. Alex Chipciu va debuta în această seară la Anderlecht. Este titular la vicecampioana Belgiei în meciul din Rusia, cu Rostov, din preliminariile Ligii. Cosmin Moţi începe şi el ca titular partida cu sîrbii de la Crvena Zvezda, în timp ce Keşeru şi Prepeliţă sînt doar rezerve. Tot rezervă este şi Alex Măţel, jucătorul lui Dinamo Zagreb, contra celor de la Dinamo Tbilisi.

LIGA CAMPIONILOR TURUL 3 PRELIMINAR LIVE VIDEO. Marţi se joacă primele nouă partide din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Sparta Praga – Steaua este cel mai important meci pentru români, dar tot marţi s-ar putea produce şi debutul lui Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT

LIGA CAMPIONILOR TURUL 3 PRELIMINAR LIVE VIDEO. Anderlecht are un meci complicat pe terenul celor de la Rostov, iar Alex Chipciu este anunţat titular. Fostul mijlocaş al Stelei ar putea profita de numeroasele probleme de efectiv din lotul belgienilor.

LIGA CAMPIONILOR TURUL 3 PRELIMINAR LIVE VIDEO. Cei trei români de la Ludogoreţ, Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Andrei Prepeliţă, au şi ei o partidă de foc. Vor primi vizita campioanei Serbiei, Crvena Zvezda.

ADVERTISEMENT

LIGA CAMPIONILOR TURUL 3 PRELIMINAR LIVE VIDEO. Dinamo Zagreb, echipa lui Alexandru Măţel, este considerată cea mai clară favorită dintre toate echipele care intră în luptă marţi. Campioana Croaţiei va înfrunta pe Dinamo Tbilisi, pe propriul teren.

LIGA CAMPIONILOR TURUL 3 PRELIMINAR LIVE VIDEO. În afara lui Chipciu, un alt fost stelist ar putea juca marţi primul său meci pentru noua echipă. PAOK, formaţia care l-a transferat pe Fernando Varela, merge pe Amsterdam ArenA, pentru a o înfrunta pe Ajax.

ADVERTISEMENT

LIGA CAMPIONILOR TURUL 3 PRELIMINAR LIVE VIDEO.Iată programul complet al partidelor de marţi

chipciu-alex

Ora 21:00 / BATE Borisov (Belarus) – Dundalk (Irlanda)

Ora 21:00 / Ludogoreţ (Bulgaria) – Crvena Zvezda (Serbia)

Ora 21:00 / Sparta Praga (Cehia) – Steaua (România)

Ora 21:15 / Partizani (Albania) – Salzburg (Austria)

Ora 21:15 / Viktoria Plzen (Cehia) – Qarabag (Azerbaidjan)

Ora 21:30 / FK Rostov (Rusia) – Anderlecht (Belgia)

Ora 21:45 / Ajax (Olanda) – PAOK Salonic (Grecia)

Ora 21:45 / Dinamo Zagreb (Croaţia) – Dinamo Tbilisi (Georgia)

Ora 21:45 / Şahtar Doneţk (Ucraina) – Young Boys (Elveţia)