Life

Lili Sandu, anunț despre botezul băiețelului ei. Când va avea loc marele eveniment

20.10.2020 | 13:27
Lili Sandu anunt despre botezul baietelului ei Cand va avea loc marele eveniment
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a făcut un anunț mult așteptat despre botezul băiețelului ei. Actrița și Silviu Țolu, partenerul ei de viață, au hotărât când va avea loc acest eveniment însemnat din familia lor.

Foarte fericită că le dă fanilor o asemenea veste, fosta participantă de la Ferma Vedetelor a vorbit deschis despre acest moment unic pe care îl așteaptă cu sufletul la gură, chit că încă ne aflăm în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu a fost prezentă în emisiunea Vorbește Lumea, unde le-a povestit lui Cove și Adelei Popescu ce planuri are pentru creștinarea micuțului Thomas Jay. Fiul ei și a manechinului Silviu Țolu pare să le fi împlinit viața părinților și aceștia își doresc să îi ofere un botez pe cinste băiețelului.

Ce a anunțat Lili Sandu despre botezul fiului ei, în plină pandemie

Tot recent Lili Sandu a recunoscut că își mai dorește un copil și că vrea să îi dăruiască o surioară sau un frățior micuțului ei de doar câteva luni. Actrița l-a adus pe lume pe băiețel pe data de 10 august din acest an și consideră că a venit momentul să pună în practică și planurile avute pentru botez.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu și-a găsit de ceva vreme fericirea în brațele celui care i-a devenit și logodnic, manechinul Silviu Țolu, în vârstă de 28 de ani, care pare să se bucure și el pe deplin de rolul de tătic de băiat.

Viața frumoasei brunetei de 41 de ani s-a schimbat complet de când l-a adus pe lume pe Thomas Jay și acum își dorește ca fiul ei să fie creștinat.

ADVERTISEMENT

A oferit detalii inedite în cadrul unei ediții difuzate recent din Vorbește Lumea, susținând că este conștientă de numărul tot mai mare de îmbolnăviri din pricina coronavirus. De aceea, evenimentul pe care îl visează va fi unul restrâns și este planificat pentru următoarele săptămâni, spre final de octombrie.

“Botezul se va întâmpla cam în două sau trei săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea.

ADVERTISEMENT
Lili Sandu, anunț despre botezul băiețelului ei. Când va avea loc marele eveniment
Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți în luna august din acest an

Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toții prietenii, dar vrem să botezăm copilașul acum și la vara să facem petrecerea. Avem și nași, o să îi cunoașteți, abia aștept momentul acela.”, a susținut Lili Sandu, la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT