Life

Lili Sandu își dorește al doilea copil. Ce spune iubitul ei, modelul Silviu Țolu

02.10.2020 | 20:03
Lili Sandu isi doreste al doilea copil Ce spune iubitul ei modelul Silviu Tolu
Lili Sandu își dorește al doilea copil. Ce spune iubitul ei, modelul Silviu Țolu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Lili Sandu (41 de ani) și logodnicul ei, Silviu Țolu (28 de ani), au devenit pentru prima oară părinți în urmă cu două luni, în plină pandemie de coronavirus. Actrița a născut pe 10 august un băiețel care la scurt timp de la venirea pe lume a făcut icter.

În momentul de față vedeta și logodnicul ei se bucură de clipe frumoase petrecute împreună cu cel mic. Cuplul se gândește deja la al patrulea membru al familiei, frumoasa brunetă fiind extrem de hotărâtă să devină mamă pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Modelul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că au de gând să-i facă lui Thomas Jay o surioară sau un frățior, însă până atunci se bucură de micuț despre care spune că este foarte cuminte, liniștit și doarme noaptea.

Lili Sandu vrea să devină mamă pentru a doua oară

„Lili își dorește. E foarte frumos. Am avut și noroc până acum să fie Thomas foarte liniștit. Doarme noaptea, dormim și noi. Doamne-ajută să fie tot așa. Și atunci, pare ușor”, a declarat iubitul actriței, relatează unica.ro. 

ADVERTISEMENT

Silviu Țolu a mărturisit că în ultimele două săptămâni actrița a fost cea care s-a ocupat de bebeluș, trezindu-se noaptea pentru a-l hrăni. Cuplul profită din plin de perioada aceasta și încearcă să se ocupe singuri de micuț, nedorind să apeleze la ajutor.

„Lili este puțin mai obosită decât mine pentru că de vreo două săptămâni trebuie să mărturisesc că nu prea mă mai trezesc noaptea. Se trezește doar ea și îi dă să mănânce.

ADVERTISEMENT

Eu dorm. Mă uit așa cu un ochi, văd că e totul în regulă și mă întorc pe partea cealaltă.Ea este 100% acolo. Eu mai plec.

Mai am de făcut una alta. (…) Am avut norocul să putem fi amândoi cu el acasă. E minunat.

O perioadă de timp a fost mama lui Lili pe la noi, dar a zis că vede că nu avem nevoie de ajutor și că va reveni când vom avea”, a completat modelul, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT