Life

Lili Sandu, dezamăgită după Premiile Gopo. S-a plâns la Vorbește lumea: „Nici nu ne-au invitat”

Lili Sandu a rămas dezamăgită după ce au avut loc Premiile Gopo. Vedeta Pro TV s-a plâns, în direct, la Vorbește lumea.
26.04.2023 | 11:20
Lili Sandu dezamagita dupa Premiile Gopo Sa plans la Vorbeste lumea Nici nu neau invitat
Lili Sandu, dezamăgită după Premiile Gopo. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a mărturisit că este dezamăgită după Premiile Gopo. Vedeta este supărată că nu a fost nici măcar invitată la evenimentul fastuos și s-a plâns de acest lucru în direct, la Pro TV, chiar la începutul emisiunii Vorbește lumea.

Lili Sandu, supărată după Premiile Gopo 2023

Marți, 25 aprilie 2023, a avut loc Gala Premiilor Gopo, la care au fost prezente cele mai mari nume ale cinematografiei românești. Dar Lili Sandu, care a avut la rândul său câteva roluri și care a dat probă pentru rolul Magdei din Clanul, a fost dezamăgită că nu a fost invitată.

ADVERTISEMENT

Miercuri, și-a făcut intrarea în emisiunea Vorbește lumea pășind pe covorul roșu. Asortată, o rochie de aceeași culoare care i-a pus formele în evidență. Tot atunci, Lili Sandu le-a mărturisit colegilor săi ce o supără după Premiile Gopo.

„Băieți, vă mulțumesc că v-ați dat toată silința să-mi aduceți carpeta roșie astăzi în platou. Dar să știți că eu tot dezamăgită sunt. Știți ce s-a întâmplat? Ieri au fost Premiile Gopo, premii importante în cinematografie, un eveniment fastuos.

ADVERTISEMENT

Nu doar că noi doi, Shuru, nu am fost nominalizați la nimic, dar nici măcar nu am fost invitați”, a dezvăluit Lili Sandu la Vorbește lumea, pentru a se asigura că a fost auzită de toată lumea.

Shurubel a încercat să o ajute pe Lili Sandu

În consecință, Shurubel a anunțat-o pe Lili Sandu că nu poate participa la Premiile Gopo fără vreun film important la activ. Dar a venit și cu o soluție: „Ideea e că pentru a fi nominalizat sau pentru a fi invitat la niște premii de anvergura asta, trebuie să joci în ceva. Norocul vostru că eu am scris deja un scenariu”.

ADVERTISEMENT

„Asta voiam să zic, scrie-l mai repede ca să ne nominalizeze”, i-a răspuns vedeta, iar colegul său de la Vorbește lumea i-a spus la ce s-a gândit. „Liliana, tu ești Esperanza, născută într-un cartier sărac din Venezuela.

Te muți în capitală, unde te îndrăgostești de Fernando. Dragostea voastră are ca fruct un copil pe care îl porți în pântece. În momentul ăsta, primești o scrisoare prin care afli că Fernando este fratele tău.

ADVERTISEMENT

O ceartă mare izbucnește și vă despărțiți. În momentul ăla, supărată, ieși în curte și îl găsești pe grădinarul familiei, pe umărul căruia plângi și cu care rămâi. Sfârșit!”, a spus Shurubel, în timp ce Lili Sandu interpreta rolul.

Totuși, concluzia a fost că au nevoie de ceva mai bun de atât pentru a putea ajunge la Premiile Gopo. „Ăștia nici la Zmeura de aur nu ne nominalizează. Trebuie să ne pregătim mai bine”, a concluzionat Lili Sandu.

ADVERTISEMENT