Life

Lili Sandu, răsfățată de logodnic de Ziua Recunoștinței: „Nu-l dau la nimeni”

Silviu Țolu și-a răsfățat logodnica de Ziua Recunoștinței. Lili Sandu a povestit cum și-a început dimineața, în emisiunea Vorbește lumea.
24.11.2022 | 11:29
Lili Sandu rasfatata de logodnic de Ziua Recunostintei Nul dau la nimeni
Silviu Țolu și-a răsfățat logodnica de Ziua Recunoștinței. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a locuit câțiva ani în America, astfel că a adoptat de acolo anumite obiceiuri, tradiții și sărbători. Cum pe 24 noiembrie în SUA se sărbătorește Ziua Recunoștinței, Silviu Țolu a avut grijă să-i amintească logodnicei sale cât de recunoscător este să aibă o așa femeie în viața lui.

Lili Sandu a avut parte de răsfăț din partea logodnicului. Ce i-a pregătit Silviu Țolu de Ziua Recunoștinței

În America, data de 24 noiembrie are o importanță deosebită și asta pentru că se sărbătorește Ziua Recunoștinței. Printre vedetele de la noi care și-au încercat norocul peste ocean se numără și Lili Sandu, acum prezentatoare la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu și-a făcut o viață acolo, Lili Sandu l-a cunoscut pe Silviu Țolu, care a convins-o să se stabilească împreună în România și să-și întemeieze o familie.

Totuși, din SUA, Lili Sandu a rămas cu anumite concepții, dorindu-și ca în stil american să-și organizeze și nunta, iar când vine vorba de sărbători, Ziua Recunoștinței nu este de trecut cu vederea.

ADVERTISEMENT

În ediția de joi a emisiunii de la Pro TV, ea și-a făcut apariția într-o rochie roșie, mulată pe corp, care-i scotea decolteul în evidență. Colegii săi, Shruubel și Bogdan Ciudoiu au complimentat-o și, totodată, au întrebat-o dacă logodnicul său face gesturi prin care să-și arate recunoștința față de ea.

„Tot timpul se întâmplă să primesc gesturi frumoase. S-a trezit dimineață înaintea mea și mi-a pregătit micul dejun, mă rog, un smoothie.

ADVERTISEMENT

El știa că e Thanksgiving și noi chiar o să sărbătorim. Nu-l dau la nimeni, să știți”, a afirmat Lili Sandu la Pro TV.

Cum sărbătorea Lili Sandu Ziua Recunoștinței pe vremea când locuia în America

Pe de altă parte, Lili Sandu a povestit că atunci când locuia în afara țării, sărbătorea Ziua Recunoștinței alături de prietenii săi, cărora le gătea mâncare românească.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, într-adevăr, se sărbătorește ziua recunoștinței în America. Când trăiam în Los Angeles, era o sărbătoare pe care o petreceam împreună cu prietenii mei, cred că vreo șase ani am convocat-o, dar noi eram recunoscători pentru prieteni. Le făceam masă și găteam bucate tradiționale românești. Li se păreau foarte exotice.

Oricum, ei mănâncă curcan, dar toți prietenii mei, majoritatea, erau vegetarieni. Noi nu mâncam carne, dar găseam ce să mâncam”, și-a amintit Lili Sandu.

ADVERTISEMENT