Life

Lili Sandu, fițe de vedeta! A spus cum vrea să arate nunta cu Silviu Țolu, iar colegii de la Vorbește Lumea au înnebunit: „A noastră a stat la L.A”/ „Revino-ți!”

Lili Sandu a spus cum vrea să-i arate ziua nunții cu Silviu Țolu, iar colegii de platou de la Vorbește Lumea au îndrumat-o să „se reconecteze cu patria”.
03.11.2022 | 14:05
Lili Sandu fite de vedeta A spus cum vrea sa arate nunta cu Silviu Tolu iar colegii de la Vorbeste Lumea au innebunit A noastra a stat la LA Revinoti
Lili Sandu a vorbit despre nunta cu Silviu Țolu. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit în anul 2019, după aproximativ patru ani de relație, însă până în acest moment nu a avut loc nunta lor. Mai mult, relația lor a trecut prin mai multe cumpene înainte, dar și după ce au devenit părinții lui Thomas Jay.

Lili Sandu vrea nuntă în stil american. Colegii de la Vorbește lumea o sfătuiesc să revină cu picioarele pe pământ românesc

Lili Sandu a petrecut nu mai puțin de șapte ani în America, de unde s-a întors definitiv chiar de dragul iubitului Silviu Țolu. Totuși, anumite idei și concepte au rămas cu ea și după revenirea pe meleagurile natale, iar unele dintre acestea se aplică și când vine vorba de ziua cea mare.

ADVERTISEMENT

Silviu Țolu, mai mic cu 12 ani decât frumoasa vedetă, i-a pus inelul pe deget în 2019, chiar în ziua în care prezentatoarea de la Vorbește Lumea a împlinit 40 de ani.

Mai mult, în urmă cu aproximativ doi ani au devenit și părinții unui băiețel. Thomas Jay le-a adus împlinirea, însă Lili Sandu și Silviu Țolu nu au ajuns să se se și căsătorească. Unul din motive este pandemia, care mult timp a pus stop oricărui eveniment de o asemenea anvergură.

ADVERTISEMENT

De multe ori, artista și logodnicul său au fost invitați despre nuntă, însă de fiecare dată au răspuns că nu știu, ba chiar că nu dispun de energia necesară pentru a o organiza.

În ediția de joi, 3 noiembrie 2022, a emisiunii Vorbește Lumea vedeta a susținut că își dorește o nuntă simplă, restrânsă, la care să poarte o ținută lejeră.

ADVERTISEMENT

„Mă, o rochie din aia simplă. Eu așa văd nunta…când o fi”, a afirmat Lili Sandu. 

Cum au reacționat  colegii de platou atunci când au auzit dorințele colegei lor

La auzul acestor cuvinte, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au sfătuit-o să revină cu picioarele pe pământ românesc și să nu se mai gândească la America

„A noastră a stat la L.A”, a reacționat Shurubel.

„Lili, revino-ți, revino-ți! Te rog eu mult, reconectează-te la patria care te-a adus pe lume”, a sfătuit-o și Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

În consecință, Lili Sandu a afirmat că își iubește țara, dar că nu vrea ca la nunta ei să fie înconjurată de sute de persoane pe care nici măcar nu le cunoaște

„Eu îmi iubesc patria, doar că la nuntă, să stau așa, să nu cunosc 200 de oameni”, a susținut Lili Sandu la Pro TV.

Afirmația nu a rămas fără răspuns, iar Bogdan Ciudoiu i-a amintit că nunta româneasca nu poate exista fără rochie de mireasă și sarmale.

„Cenzura, opriți microfonul. Nu există nuntă românească fără rochie de mireasă”, i-a spus prezentatorul.

Lili Sandu și Silviu Țolu, mai multe cumpene în relație

Deși acum se înțeleg bine, Lili Sandu a vorbit de-a lungul timpului și despre problemele pe care ea și logodnicul său le-au avut în relație.

Cei doi au fost pe punctul de a se despărți de două ori, înainte să devină părinți, deoarece Lili Sandu se temea că Silviu Țolu nu va fi pregătit, dar și după. În primul an de după naștere, vedeta era concentrată pe creșterea copilului, astfel că legătura dintre ea și bărbatul iubit s-a răcit.

ADVERTISEMENT
Tags: