Life

Lilibet Diana a împlinit 2 ani, dar a fost ignorată de Familia Regală. Nici măcar Harry și Meghan nu au amintit public de eveniment

Lilibet Diana, fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle a împlinit doi ani. Ziua de naștere a micuței nu a fost sărbătorită de Familia Regală.
06.06.2023 | 17:11
Lilibet Diana a implinit 2 ani dar a fost ignorata de Familia Regala Nici macar Harry si Meghan nu au amintit public de eveniment
Lilibet Diana a împlinit 2 ani. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta/ Instagram
ADVERTISEMENT

Mezina cuplului Harry și Meghan Markle a împlinit doi ani pe 4 iunie. Spre deosebire de anul trecut, nimeni din Familia Regală, nici măcar părinții ei nu au felicitat-o public și nu au spus nimic despre aniversarea mezinei.

Lilibet Diana, mezina prințului Harry și a lui Meghan Markle a împlinit doi ani

În Familia Regală a Marii Britanii ar fi trebuit să fie sărbătoare pe 4 iunie. Sâmbătă, micuța Lilibet Diana a împlinit doi ani, dar spre deosebire de anul trecut, când mezina a fost aniversată chiar în timpul Jubileului de platină al Reginei, la Frogmore Cottage, acum nu a avut loc o petrecere.

ADVERTISEMENT

Cel puțin, nimeni din Familia Regală nu a amintit despre eveniment. În 2022, prințul și prințesa de Wales i-au transmis nepoatei lor felicitări pe conturile lor oficiale de pe rețelele de socializare, dar de data aceasta nu s-a întâmplat acest lucru.

Kate Middleton și prințul William au fost în acest weekend la nunta prințului moștenitor al Iordaniei cu prințesa Rajwa. În plus, verișoara prințului și a lui Harry a anunțat că l-a adus pe lume pe cel de-al doilea fiu al său pe 30 mai. Băiețelul poartă numele de Ernest George Ronnie Brooksbank.

ADVERTISEMENT

Totuși, nici Meghan Markle și Harry nu au publicat nimic despre ziua de naștere a fiicei lor. Pe Archie, băiețelul lor în vârstă de patru ani l-au sărbătorit chiar în ziua în care a fost încoronat Regele Charles, motiv pentru care ducele s-a grăbit să plece în America imediat după ceremonie.

Prințul Harry a dat presa în judecată

Lilibet Diana a împlinit doi ani într-o perioadă istorică. Pentru prima dată după mai bine de un secol, un membru al Familiei Regale va  depune mărturie în instanță. Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a intentat proces împotriva trustului de presă care deține publicațiile Daily Mirror, Sunday Mirror și Sunday People, scrie Reuters. 

ADVERTISEMENT

Ducele a susținut că presa tabloidă l-a spionat ilegal din dorința de a obține știri. Totuși, el a lipsit la prima înfățișare, deoarece a plecat din Los Angeles abia după ziua fiicei sale, Lilibet Diana. Judecătorul Timothy Fancourt a declarat că i-a cerut acestuia să fie prezent. „Sunt surprins”, a mai spus el.

În același timp, Andrew Green, avocatul trustului Mirror Group Newspaper a mărturisit că este „profund tulburat” de absența prințului Harry în ziua de deschidere a procesului. Totodată, prințul Harry a deschis mai multe procese împotriva presei tabloide.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă în următoarele zile, membrii Familiei Regale a Marii Britanii vor vorbi în mediul online despre aniversarea mezinei Lilibet Diana. Amintim ca recent au apăru zvonuri și despre un presupus divorț între prințul Harry și Meghan Markle. 

ADVERTISEMENT