Sport

Dan Petrescu, furios după arbitrajul de la Farul – CFR Cluj 1-0. A plecat fără să dea mâna cu Hagi! Ce decizii ale lui Colțescu l-au scos din sărite. Video

Controverse mari de arbitraj la meciul Farul - CFR Cluj 1-0. Mazilu a deschis scorul dintr-o fază la limita offside-ului, în timp ce penalty-ul primit de CFR a fost refuzat de VAR.
22.04.2023 | 22:16
Dan Petrescu furios dupa arbitrajul de la Farul  CFR Cluj 10 A plecat fara sa dea mana cu Hagi Ce decizii ale lui Coltescu lau scos din sarite Video
Adrian Mazilu a deschis scorul în Farul - CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-04-2023
19:27

Penalty refuzat CFR-ului în minutul 90! Colţescu a schimbat decizia după ce a văzut reluările

Cea mai controversată fază din meciul Farul – CFR Cluj a avut loc în minutul 90. Gustavo Marins intervine în careu şi Rangelo Janga cade după duelul direct. Sebastian Colţescu a acordat lovitură de pedeapsă în primă fază. Dar, după ce a vizualizat faza pe monitoare, arbitrul şi-a schimbat decizia şi a anulat lovitura de pedeapsă spre stupefacţia lui Dan Petrescu. VEZI VIDEO 

 

Farul Constanţa – CFR Cluj este un meci crucial pentru titlu. Liderul vine după eşecul din meciul cu FCSB, în timp ce formaţia lui Dan Petrescu s-a apropiat la un punct de echipa lui Gică Hagi.

Liniile de la VAR l-au scos din nou din sărite pe Dan Petrescu! Mazilu, poziţie la limită

După o primă parte cuminte, meciul s-a încins în minutul 53 când Adrian Mazilu a trimis mingea în poartă. A fost o fază fierbinte, judecată cu tehnologia arbitrajului video, pentru un posibil offside.

ADVERTISEMENT

Tudor Băluţă a plecat de la limita offside-ului, a scăpat singur cu Scuffet şi i-a trimis în lateral lui Mazilu, care a trimis mingea în poartă, simplu. Faza controversată a fost la prima fază, la plecarea lui Băluţă.

Imaginile cu liniile trasate au fost publicate după 20 de minute!

Nici măcar Mazilu, autorul golului, nu era convins că reuşita sa va fi validată de Sebastian Colţescu. După câteva minute în care “centralul” a aşteptat decizia VAR, decizia de a lăsa jocul liber a asistentului Daniel Mitruţi a rămas. VEZI VIDEO FAZA 

ADVERTISEMENT

Deşi decizia de a valida golul a venit imediat, reluările prin care sunt trasate liniile au fost publicate la 20 de minute după marcarea golului. Ele au fost timp de câteva secunde pe transmisia meciului.

Dan Petrescu, atac la tehnologia video: “În România, liniile sunt cum vrem noi”

Dan Petrescu s-a plâns etapele trecute de faptul că liniile de offside au privat echipa sa de puncte importante în play-off. În prima etapă de play-off cu Rapid şi în meciul cu Universitatea Craiova, CFR Cluj a “avut de suferit” după ce s-au tras liniile:

ADVERTISEMENT

“În România, liniile sunt cum vrem noi. Noi am dat gol cu Maglica, a fost anulat, azi a dat Craiova gol și a fost validat. Nu mă convinge linia pe care am văzut-o.

Umărul lui Ivan era peste linie. Dar, asta e România, tragem liniile alea cum vrem, ca CFR-ul să nu fie bine. Cam asta este realitatea”, a “tunat” Dan Petrescu după meciul cu U Craiova, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

În sezonul regulat, CFR Cluj a câştigat fără probleme la Ovidiu, scor 3-0, în prima etapă din 2023. Farul şi-a revenit şi a reuşit să încheie pe primul loc în sezonul regulat.

ADVERTISEMENT