ADVERTISEMENT
Life

Lino Golden, o nouă achiziție de lux. Ce bolid de ultimă fiță și-a cumpărat tânărul

Autor: Raluca Ilie | 23.09.2020 | 10:49
Lino Golden, o nouă achiziție de lux. Ce bolid de ultimă fiță și-a cumpărat tânărul
Lino Golden și-a cumpărat o nouă mașină de fițe. Fanii au reacționat. Sursa foto: Instagram.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că rapperul Lino Golden este foarte pasionat de mașini, dovadă fiind automobilele scumpe pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului, după ce a devenit celebru.

ADVERTISEMENT

Recent, tânărul și-a lăsat fanii cu gura căscată, după ce a postat o serie de fotografii cu noua lui achiziție: un bolid de lux.

Se pare că, deși Lino a încheiat de puțin timp relația cu fosta sa logodnică, Andra Ghinea, dovadă că nu este prea împlinit din punct de vedere emoțional, artistul o duce foarte bine în plan financiar și și-a permis să își cumpere mașina visurilor sale.

ADVERTISEMENT

Lino Golden și noul ,,Linomobil”. Iată cea mai recentă achiziție a tânărului

Lino Golden este exemplul noii generații, hiturile sale având milioane de vizualizări pe Youtube. Artistul se bucură de un succes răsunător, iar acum culegele roadele muncii sale asidue.

Încă din copilărie, tânărul artist s-a zbătut mult pentru a-și vedea visul devenind realitate. Muncește zi și noapte pentru piesele sale și este răsplătit pe măsură.

ADVERTISEMENT

Având aproape 800.000 de urmăritori în mediul online, cântărețul Lino Golden este foarte activ pe rețelele de socializare, unde le arată fanilor noile sale achiziții. În ultima postare, acesta le-a arătat susținătorilor ce bolid de lux și a cumpărat, alături de un mesaj scurt, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Lino Golden
Lino Golden și noul bolid de lux. Iată mașină și-a cumpărat trapperul. Sursa foto: Instagram.

,,Noul linomobil! Visele devin realitate. Multumesc familiei mele.” a scris Lino în dreptul postării.

ADVERTISEMENT

Reacțiile admiratorilor au curs în lanț, ,,Jos pălăria Lino Golden” sau ,,Doamne, deci ador Linomonilul, bravo!” fiind doar o parte din comentariile fanilor.

Lino Golden
Lino Golden și noua sa achiziție. Sursa foto: Instagram

Încă de când a devenit cunoscut, iar veniturile sale s-au mărit considerabil, Lino și-a dezvoltat pasiunea pentru mașinile de lux, pe care le-a postat permanent în mediul online, stârnindu-le interesul fanilor.

ADVERTISEMENT

Deși ultima achiziție nu este panamera, suntem siguri că aleargă ca pantera, iar tânărul va face furori pe străzile din București cu o asemenea bijuterie.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!