Sport

Cum arată apartamentul de lux, din Miami, al lui Lionel Messi! Aici va sta dacă se transferă în MLS

Lionel Messi a fost legat de un transfer la clubul din MLS a lui David Beckham, Inter Miami. Argentinianul deține unde apartament de lux la câțiva kilometri de club.
03.03.2022 | 09:47
Lionel Messi are un apartament de lux în Miami, unde este doritde echipa locală. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Proaspăt ajuns la Paris Saint-Germain, în urma că șase luni, Lionel Messi ar putea pleca în curând peste Atlantic, în MLS. Argentinianul s-ar afla pe lista lui Inter Miami, clubul lui David Beckham, însă şansele să ajungă, acum, în SUA, sunt mici.

Cât costă apartamentul de lux a lui Messi din Statele Unite

În ciuda faptului că actualul său contract cu PSG e valabil până în 2023, Lionel Messi și-a cumpărat anul trecut, la Miami, un apartament de lux în valoare de 8,7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Blocul cu apartamente de milioane de euro face parte din turnul de lux Porsche Design, care se află pe plaja Sunny Isles. Facilitățile unei locuințe aici sunt numeroase, de la priveliștile din interior, care se iau la întrecere cu peisajele, până la lifturi pentru mașini, permițând locatarilor să-și parcheze vehiculul la același etaj cu apartamentul lor.

Conform The Mirror, Messi și-ar dori ca cei trei băieți ai lui, Thiago, Mateo și Ciro, să meargă la școală în Statele Unite, lucru care i-ar ajuta să vorbească fluent limba engleză.

ADVERTISEMENT

Cum ar arăta un posibil transfer al lui Messi în MLS

Oficialii lui Inter Miami sunt optimişti în ceea ce privește semnarea vedetei lui PSG în viitorul apropiat. În scurta sa istorie, clubul lui Beckham a transferat deja mai multe vedete europene, printre care Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi.

Și lui Olivier Giroud i s-a oferit un apartament de lux în Porsche Design Tower cu scopul de a-l face să semneze un contract la Miami. În cele din urmă, francezul a decis să plece la AC Milan.

ADVERTISEMENT

După ce Beckham a purtat discuții cu staff-ul clubului privind un potențial transfer a lui Messi, coproprietarul lui Inter Miami, Jorge Mas, și-a confirmat interesul pentru argentinian.

„Leo Messi este încă unul dintre cei mai buni jucători din lume, abilitățile sale nu s-au diminuat”, a declarat el pentru Miami Herald.

ADVERTISEMENT

„Cred că și David are o relație cu el. Dacă pleacă de la PSG, în momentul când s-ar întâmpla asta, ne-ar plăcea să-l vedem ca jucător la Inter Miami și să facă parte din comunitatea noastră”, a continuat Jorge Mas.

Apoi a concluzionat: „Se poate întâmpla? Uite, vom încerca. Sunt un optimist. Aș putea vedea că se întâmplă asta? Este o posibilitate”.

Ce spune David Beckham despre un posibil transfer al lui Messi

David Beckham a fost ulterior chestionat în legătură cu declarațiile lui Jorge Mas, fiind de acord cu acesta: „Întotdeauna am spus că îmi doresc cei mai buni jucători la clubul nostru și să joace în tricoul nostru, pentru că există o anumită așteptare”.

„Când am început acest proiect, oamenii spuneau: `Vine tipul ăsta, vine tipul ăla, vine Ronaldo, vine Messi`. La sfârșitul zilei, trebuie să câștigăm, fie că este cu tineri copii sau vedete”, a declarat fostul jucător al lui Manchester United.

Vorbind la postul de televiziune spaniol La Sexta, în 2020, Lionel Messi, pe atunci fiind jucător la Barcelona, a spus: „Planul meu este să dau tot ce pot pentru club în acest moment. Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite și să experimentez viața și liga de acolo, dar în cele din urmă să mă întorc la Barcelona într-o anumită calitate”.

ADVERTISEMENT