Sport

Lionel Messi caută talente pentru PSG! Ce fotbalist din Serie A le-a propus şeicilor

Lionel Messi caută să îmbunătățească echipa lui PSG. Argentinianul a cerut conducerii clubului să semneze un jucător din Serie A, fiind surprins de talentul său.
08.04.2022 | 22:05
Lionel Messi cauta talente pentru PSG Ce fotbalist din Serie A lea propus seicilor
Leo Messi îi cere lui PSG să semneze un jucător de la Lazio. Sursa foto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Italia, starul lui Paris Saint-Germain, Leo Messi, a fost surprins de prestația unui jucător din prima ligă italiană și a discutat cu șeicii pentru a-l aduce la Paris.

Cine este starul din Serie A pe care Lionel Messi i-a cerut lui PSG să-l semneze

Lionel Messi a cerut conducerii clubului să-l semneze la vară pe Luka Romero, fotbalistul lui Lazio. Romero, un puști de doar 17 ani, a fost inclus în lotul lărgit al Argentinei pentru meciurile din martie împotriva Venezuelei și Ecuador, atrenându-se alături de Messi.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Lazio a atras deja multe priviri, inclusiv pe cea a celui mai celebru compatriot al său din lumea fotbalului – Lionel Messi. Mai multe ziare din Italia au sugerat că Messi a fost încântat de călitățile tânărului fotbalist, al cărui contract cu Lazio expiră în 2023.

Cu toate acestea, Lazio îi va oferi lui Romero o prelungire a contractului pe cinci ani în noiembrie, imediat după ce va împlini vârsta de 18 ani.

ADVERTISEMENT

De ce i-a spus Messi lui PSG să-l semneze pe Luka Romero, jucătorul lui Lazio

Luka Romero este considerat ca fiind una dintre surprizele sezonului pentru Lazio, fapt ce l-a determinat pe Messi să pună o vorbă bună pentru el șeicilor.

Fotbalistul adolescent este cunoscut pentru viteza sa impresionantă, pentru abilitățile tehnice, dar și pentru felul de a anticipa mișcările adversarilor la mijlocul terenului. Aceste lucruri i-au impresionat pe oficialii lui Lazio, care-l văd pe Romero ca pe un mare jucător peste câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Argentinianul s-a alăturat clubului din Roma în vara anului trecut, în urma unui transfer gratuit de la RCD Mallorca, în timp ce Lazio a plătit doar 200.000 de euro ca primă de formare.

El l-a impresionat pe Maurizio Sarri în cantonamentul de pre-sezon de la Auronzo di Cadore, fiind promovat în prima echipă la doar 16 ani.

ADVERTISEMENT

Luka Romero are doar patru apariții în Serie A în acest sezon. El a debutat în august, în victoria cu 6-1 de pe teren propriu împotriva Speziei, rămânând pe mai departe membru al echipei de seniori.

ADVERTISEMENT