Sport

Alertă la Paris! Locuințele lui Lionel Messi, Neymar și Marco Verratti, păzite de Poliție din cauza fanilor furioși. Video

Este alertă la Paris! Locuințele lui Lionel Messi, Neymar și Marco Verratti sunt păzite de Poliție din cauza fanilor extrem de revoltați.
04.05.2023 | 14:50
Alerta la Paris Locuintele lui Lionel Messi Neymar si Marco Verratti pazite de Politie din cauza fanilor furiosi Video
Lionel Messi a fost suspendat și va rata următoarele două meciuri la PSG. Sursă foto: captură Twitter
ADVERTISEMENT
04-05-2023
12:05

Locuințele lui Messi, Neymar și Verratti, păzite de Poliție din cauza fanilor revoltați

Autoritățile franceze au luat măsuri de securitate sporite la locuințele lui Lionel Messi, Neymar și Marco Verratti, dar și la Camp des Loges, centrul de antrenament al lui PSG. Totul, din cauza fanilor furioși care și-au făcut simțită prezența în fața sediului Paris Saint-Germain din Boulogne-Billancourt și i-au contestat pe Lionel Messi, Neymar, Marco Verratti, dar și pe antrenorul Christophe Galtier. 

Ultrașii campioanei Franței sunt nemulțumiți în urma rezultatelor slabe înregistrate în actuala stagiune. Miercuri seară, mai mulți ultrași ai lui PSG, îmbrăcați în negru, au mers în fața casei lui Neymar din Bougival și au protestat.

Astfel, PSG a luat decizia de a lua toate măsurile de siguranță pentru ca lucrurile să nu degenereze, iar după comunicatul de presă emis, clubul din capitala Franței a decis să sporească securitatea, relatează AFP, citat de Le Parisien

04-05-2023
04:54

Fanii lui PSG, proteste și în fața casei lui Neymar. PSG a reacționat printr-un comunicat oficial

Nu doar Leo Messi, ci și Neymar a fost ținta fanilor lui PSG. Chiar dacă acesta, accidentat, este indisponibil până la finele sezonului. O mulțime de ultrași s-au strâns și în fața reședinței brazilianului cerându-i să plece. Cu un limbaj similar celui folosit în scandările contra lui Messi.

După aceste momente, clubul a reacționat cu un comunicat oficial prin care s-a dezis de acțiunile ultrașilor, pe care le-a condamnat. ”Paris Saint-Germain condamnă în cei mai fermi termeni acțiunile intolerabile și insultătoare ale unui grup restrâns de oameni, care au avut loc miercuri.

Oricare ar fi diferențele de opinie, nimic nu justifică astfel de acte. Clubul își exprimă susținerea față de jucători, management și toți cei care au fost victimele acestor manifestări”, afirmă comunicatul amintit.

Lionel Messi a ajuns omul negru de pe Parc des Princes după ce nu s-a prezentat la antrenamentele echipei, iar ultrașii au venit să protesteze la adresa sa la baza de pregătire a lui PSG.

Lionel Messi, desființat de aripa dură a fanilor lui PSG: „Messi, fiu de târfă”

Lionel Messi a primit o amendă colosală în urma suspendării de două săptămâni, însă nota de plată a argentinianului crește în continuare.

ADVERTISEMENT

A venit rândul ultrașilor lui PSG să îl conteste și să îl apostrofeze: „Messi, fiu de târfă”, a fost una dintre scandările preferate ale fanilor revoltați care s-au adunat în număr mare la antrenamentul echipei.

Jucătorii PSG ar fi trebuit să primească zi liberă după meciul cu Lorient. Antrenorul Gaultier a decis să îi cheme la antrenament pe jucătorii săi după înfrângerea cu 1-3.

ADVERTISEMENT

Numai că Messi se afla deja în avion spre Arabia Saudită, iar de aici scandalul a escaladat rapid. De altfel, directorul sportiv Luis Campos i-ar fi comunicat că nu este deloc momentul pentru o astfel de escapadă.

Lionel Messi, mai aproape ca oricând de despărțirea de PSG

Suspendarea lui Lionel Messi vine cu doar două luni înainte ca înțelegerea campionului mondial să expire. Semnalul este unul foarte clar, iar starul are șanse aproape nule să continue la PSG.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 35 de ani va fi suspendat la următoarele două meciuri, așa că ultimele meciuri ale argentinianului în tricoul parzienilor ar putea fi duelurile cu Auxerre, Strasbourg și Clermont.

Până în acest moment, Lionel Messi nu a făcut nicio declarație publică cu privire la situația sa și a scandalului în care este implicat, chiar dacă fanii sunt extrem de furioși.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Lionel Messi a reușit la PSG 20 de goluri și 19 pase decisive în 37 de meciuri. Atacantul este evaluat conform Transfermarkt la 45 de milioane de euro.


  • Cota NETBET pentru PSG: 3,45 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Troyes – PSG!

ADVERTISEMENT