Lionel Messi, mesaj pentru fani în plină criză coronavirus: ”Sunt zile complicate pentru toată lumea. E momentul să fim responsabili”

Adrian Baciu   
în Messi
14/03/2020, 19:19
Lionel Messi, mesaj pentru fani în plină criză coronavirus: ”Sunt zile complicate pentru toată lumea. E momentul să fim responsabili”
Lionel Messi, mesaj pentru fani în plină criză coronavirus: ”Sunt zile complicate pentru toată lumea. E momentul să fim responsabili”. Sursa foto: Instagram

Criza mondială provocată de extinderea coronavirus afectează pe toată lumea. De la oameni simpli până la vedete de talie mondială, cu toții suferă în aceste zile. Lionel Messi, una dintre cele mai populare figuri din lumea sportului, a transmis un mesaj pe fanilor pe contul oficial de Instagram în care face un apel la responsabilitate.

Lionel Messi transmite un mesaj pentru fani în plină criză coronavirus: ”Sunt zile complicate pentru toată lumea. E momentul să fim responsabili”

În cursul acestei săptămâni, Lionel Messi și colegii săi de la Barcelona au intrat în autoizolare, pentru a preveni răspândirea noului de tip coronavirus.

Din locuința sa, starul argentinian a transmis un mesaj către fanii săi și nu numai. Liderul Barcelonei încearcă să îi îndrume pe oameni și să îi convingă să stea în case în această perioadă dificilă a planetei.

”Sunt niște zile foarte complicate pentru întreaga lume. Suntem îngrijorați din cauza a tot ce se întâmplă acum și în astfel de momente vrem să ajutăm prin a ne pune pe noi în situația celor care suferă cel mai mult, fie că au fost ei implicați în mod direct, fie familiile și prietenii lor, care se află în prima linie și luptă în spitale sau în centrele medicale.

Vreau să transmit tuturor acestor oameni multă putere și forță. Sănătatea ar trebui să fie mereu pe primul loc. Este un moment ieșit din comun și trebuie să ascultați indicațiile specialiștilor și ale autorităților. Doar așa putem fi eficienți.

Este momentul să fim responsabili și să stăm acasă, putem să ne bucurăm de mai mult timp cu familiile noastre pe care nu mereu îl avem.

Vă trimit o îmbrățișare, sper să putem întoarce această situație în favoarea noastră în zilele care urmează.”, a scris Messi pe site-ul de socializare.

Messi și colegii săi, izolați la domiciliu

Clubul de pe Camp Nou și-a suspendat activitățile normale, iar jucătorii antrenați de Quique Setien vor urma un program special de pregătire în următoarea perioadă.

În perioada crizei provocate de coronavirus, Messi și colegii săi vor continua să se antreneze de acasă, urmând activități specifice supravegheate de antrenorii personali ai clubului.

Barcelona a emis un comunicat în acest sens: ”Având în vedere situația medicală din ultima perioadă și în urma recomandărilor managerilor medicali ai clubului, prima echipă de fotbal își suspendă toată activitatea până la o notificare ulterioară.”

Închide ×