Sport

Lionel Messi, prestație fabuloasă în amicalul Argentinei cu naționala lui Janga de la CFR Cluj. Starul lui PSG a înscris un hat-trick într-o singură repriză. Video

Lionel Messi a avut o prestație fabuloasă în meciul amical disputat de Argentina împotriva naționalei lui Janga de la CFR Cluj. Atacantul lui PSG a marcat hat-trick într-o repriză.
29.03.2023 | 10:05
Lionel Messi prestatie fabuloasa in amicalul Argentinei cu nationala lui Janga de la CFR Cluj Starul lui PSG a inscris un hattrick intro singura repriza Video
Lionel Messi a avut o prestație fabuloasă în amicalul Argentina - Curacao, scor 7-0. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Argentina și Lionel Messi au făcut senzație în ultimul meci amical din acțiunea de la finalul lunii martie. Campioana mondială a învins-o categoric, scor 7-0 pe Curacao, naționala la care a fost convocat Rangelo Janga, atacantul lui CFR Cluj. Lionel Messi și-a trecut numele pe lista marcatorilor de trei ori într-o singură repriză.

Lionel Messi, prestație fulminantă în amicalul Argentinei cu echipa națională a lui Janga de la CFR Cluj

După victoria, scor 2-0 cu Panama, primul meci al Argentinei după ce a devenit campioană mondială, naționala lui Lionel Scaloni a jucat pe Estadio Único Madre de Ciudades împotriva naționalei din Curacao. Lionel Messi a marcat primul gol în minutul 20. Ulterior, a urmat o adevărat demonstrație de forță.

ADVERTISEMENT

La trei minute după reușita cu numărul 100 a lui Messi în tricoul Argentinei, Nicolas Gonzalez a dublat avantajul. În minutul 33, Lionel Messi a reușit „dubla”, însă avea să mai înscrie încă un gol până la fluierul de final al primei reprize.

După golul lui Enzo Fernandez, cel mai scump transfer din Premier League, din minutul 35, Lionel Messi a izbutit să înscrie al treilea gol în minutul 37. Scorul final avea să fie stabilit în a doua repriză după reușitele lui Di Maria din penalty și Montiel.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, fabulos în amicalul Argentina – Curacao 7-0. Rangelo Janga a jucat 58 de minute

Rangelo Janga, atacantul celor de la CFR Cluj, convocat în echipa națională a Curacao, a fost martor pe teren la toate cele trei goluri înscrise de Messi. În vârstă de 30 de ani, fotbalistul campioanei României a fost înlocuit în minutul 58.

Nu este prima convocare a lui Janga în naționala Curacao. De-a lungul carierei, atacantul născut la Rotterdam a strâns 27 de apariții și a marcat 13 goluri pentru naționala Curacao. În tricoul echipei lui Dan Petrescu, Janga a marcat 10 goluri în 30 de partide și a oferit o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Totodată, jucătorii Argentinei, care au petrecut într-un club din Buenos Aires după victoria cu Panama, nu au ezitat să prezinte trofeul Cupei Mondiale și la meciul împotriva Curacao, în fața suporterilor prezenți pe Estadio Único Madre de Ciudades.

Lionel Messi l-ar fi trimis pe tatăl său să înceapă discuțiile pentru transferul la Barcelona

Lionel Messi nu și-a prelungit deocamdată contractul cu PSG. Starul argentinian mai are contract cu echipa din capitala Franței până la finalul lunii iunie. Pe măsură ce timpul se scurge, șansele ca „decarul” naționalei lui Lionel Scaloni de a rămâne pe Parc des Princes scad.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Lionel Messi ar fi vorbit cu tatăl său, Jorge Messi, care îi este și agent, pentru a începe discuțiile cu Joan Laporta, președintele Barcelonei, pentru un transfer pe Camp Nou, anunță Radio Catalunya. Sursa citată precizează că Messi ține legătura în permanență cu Xavi, antrenorul liderului din La Liga.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,38 este cota pentru „total goluri Lyon: sub 0,5” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT