Sport

Lionel Messi prezintă trofeul Cupei Mondiale la meciul Argentina – Panama. Cerere uriașă de bilete

Lionel Messi va juca în primul meci al Argentinei după câștigarea CM din Qatar, acasă la Buenos Aires cu Panama. Cerere de bilete uriașă.
17.03.2023 | 21:55
Lionel Messi prezinta trofeul Cupei Mondiale la meciul Argentina  Panama Cerere uriasa de bilete
1,5 milioane de cereri de bilete a avut Argentina pentru meciul amical cu Panama. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În Argentina continuă euforia după câștigarea Campionatului Mondial, iar fanii vor avea ocazia din nou să sărbătorească, la primul meci al Argentinei după turneul final.

Argentina, primul meci la Buenos Aires după câștigarea Campionatului Mondial. Messi prezintă trofeul

Partida din capitala Argentinei de pe stadionul Monumental va fi marcată de o festivitate pentru celebrarea câștigării Campionatului Mondial, iar Lionel Messi va prezenta din nou marele trofeu fanilor.

ADVERTISEMENT

Amicalul dintre Argentina și Panama se dispută pe arena lui River Plate de 83.000 de locuri, joi, 24 martie, iar toate biletele au fost epuizate în doar două ore de la punerea lor în vânzare.

Prețurile stabilite de Federația Argentiniană de Fotbal nu au fost deloc mici. Acestea au fost cuprinse între 55 şi 230 de euro, în condițiile în care salariul mediu în Argentina este de 380 de euro.

ADVERTISEMENT

Argentina lui Lionel Messi din nou în lumina reflectoarelor. Federația argentiniană copleșită de suporteri și mass-media

Fanii Argentinei s-au bătut să prindă un bilet la meciul istoric, iar federația argentiniană a fost pur și simplu copleșită și de interesul jurnaliștilor din lumea întreagă: 131.573 de cereri de acreditare din partea mass-media.

Asta în condițiile în care la masa presei pot fi găzduiți doar 344 de ziariști. Lionel Messi și celelalte „pume” au avut însă parte de aceeași atenție și la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că toate biletele au fost epuizate în doar două ore, Federația Argentiană de Fotbal a primit în total nu mai puțin de un milion şi jumătate de cereri de bilete.

Lionel Messi și ceilalți jucători ai Argentinei au fost sărbătoriți pe străzi de 5 milioane de oameni

În Buenos Aires s-a sărbătorit timp de o săptămână după câștigarea Campionatul Mondial din Qatar, iar la fiesta au participat peste cinci milioane de fani, având loc și mai multe incidente.

ADVERTISEMENT

După amicalul de gală cu Panama, jucătorii lui naţionala Albiceleste, condusă de selecţionerul Lionel Scaloni, va juca împotriva echipei Curacao, la începutul lunii aprilie, la Santiago del Estero.

ADVERTISEMENT