Sport

Bodyguardul lui Lionel Messi a intrat pe teren la Kansas City – Inter Miami. Motivul pentru intervenția “blitz”

Bodyguardul lui Lionel Messi a fost pus la încercare contra lui Sporting Kansas City, unde a trebuit să-l protejeze pe argentinian împotriva unui fan care dorea o fotografie.
15.04.2024 | 06:40
Bodyguardul lui Lionel Messi a intrat pe teren la Kansas City  Inter Miami Motivul pentru interventia blitz
Lionel Messi, protejat peste tot de bodyguardul lui / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este star în Statele Unite ale Americii, acolo unde a creat o emulație fanatică cu privire la fotbal. Nefiind un sport practicat des de americani, aceștia se apropie tot mai tare de fenomen, dar și de Lionel Messi.

Intervenție promptă împotriva unui fan pașnic

Sporting Kansas a fost gazda partidei cu Inter Miami, câștigată de trupa lui Lionel Messi cu 3-2. Lionel Messi a marcat un gol senzațional în vinclu, de la peste 25 de metri, iar Luis Suarez a adus victoria.

ADVERTISEMENT

Partida a fost văzută live pe stadion de peste 72.000 de oameni, dintre care unul a dorit să-l vadă pe argentinian de mai aproape. Intrat pe teren, fanul a alergat spre Messi, pe care l-a și prins și a reușit să obțină o fotografie.

Bodyguardul lui Lionel Messi, Yassine Chueko, a fost extrem de prompt și i-a făcut un „bodytackle“ fanului. Deși pașnic, bodyguardul argentinianului s-a comportat foarte preventiv și l-a înlăturat rapid pe fan.

ADVERTISEMENT

Internetul s-a amuzat pe seama sprintului, iar mulți l-au asemănat pe Yassine Chueko cu un personaj din desene, Flint Lockwood. Bodyguardul argentinianului este foarte cunoscut pentru intervențiile rapide și protecția sporită oferită lui Lionel Messi în Florida, și nu numai.

Cine este Yassine Chueko, bodyguardul lui Messi

Luptător de MMA acum, Yassine Chueko îl urmărește îndeaproape pe Lionel Messi, chiar la cererea lui David Beckham, coproprietarul clubului. În trecut, bodyguardul argentinianului a fost soldat și a participat în misiuni de lupta în Afghanistan sau Irak.

ADVERTISEMENT

Ceea ce surprinde vizavi de Yassine Chueko este că acesta stă pe marginea terenului și se plimbă după Lionel Messi. În funcție de poziția sa în teren, bodyguardul își adaptează poziția constant și e vigilent privind o potențială intervenție.

Lionel Messi, sezon slab cu Inter Miami

Deși protejat de bodyguard, Lionel Messi nu este protejat și de rezultatele slabe la Inter Miami. Proaspăt revenit după accidentare, argentinianul a fost eliminat din CONCACAF Champions League de-un club mexican, Monterrey, scor 5-2 la general.

ADVERTISEMENT

Partida a fost un prilej pentru fanii mexicani de a-l ironiza și umili pe Lionel Messi, inamicul lor public. După partida cu Inter Miami, fanii mexicani i-au călcat în picioare tricoul argentinianului pe ritmuri de muzică sud-americană. În timpul partidei, „La Pulga“ a fost huiduit la fiecare atingere de balon.

ADVERTISEMENT
Tags: