Sport

Pleacă Lionel Messi de la PSG? Un club cu resurse financiare uriașe insistă pentru aducerea starului argentinian

Abia venit vara trecută la PSG, Lionel Messi ar putea să părăsească formația franceză. El este dorit cu insistență de Inter Miami, club patronat de fostul internațional englez David Beckham.
26.02.2022 | 20:08
Pleaca Lionel Messi de la PSG Un club cu resurse financiare uriase insista pentru aducerea starului argentinian
Abia venit vara trecută la PSG, Lionel Messi ar putea să părăsească formația franceză. El este dorit cu insistență de Inter Miami, club patronat de fostul internațional englez David Beckham. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

De altfel, despre această posibilitate s-a discutat încă din perioada când argentinianul juca pentru Barcelona.

Starul parizienilor a afirmat în mai multe rânduri că i-ar plăcea să-și încheie cariera Major Soccer League, unde ar fi văzut mai mult decât un star și ar putea încasa sume uriașe din publicitate.

ADVERTISEMENT

Un club din MLS vrea să-l ”fure” pe Lionel Messi de la PSG

Problemele de adaptare cu care se confruntă Lionel Messi la PSG au redeschis discuțiile despre o eventuală plecare a sa în MLS, iar clubul care pare cel mai hotărât să-l aducă este Inter Miami, patronat de David Beckham.

Co-proprietarul lui Inter Miami, Jorge Mas, a vorbit de curând despre posibilitatea ca starul argentinian să ajungă la clubul său și crede că acest lucru este posibil datorită prieteniei pe care jucătorul o are cu Beckham.

ADVERTISEMENT

”Leo Messi este încă unul dintre cei mai buni jucători din lume. Abilităţile lui nu s-au diminuat. David se înţelege bine cu el, aşa că dacă pleacă de la PSG, am dori să-l vedem jucând la Inter Miami. Sunt un optimist, este o posibilitate”, a declarat Mas, conform Daily Mail.

Beckham este sceptic că-l poate aduce pe Messi

În schimb, David Beckham s-a arătat mult mai rezervat în privința șanselor ca Leo Messi să ajungă la clubul său din MLS și și-a exprimat dorința de a crește cât mai mulți jucători în academia de la Inter Miami care să poată fi promovați la prima echipă.

ADVERTISEMENT

”Întotdeauna am spus că îmi doresc cei mai buni jucători. Din păcate, uneori este un lucru rău. Când am început acest proiect, oamenii au spus: ‘Vine tipul ăsta, vine tipul ăsta, vine Ronaldo, vine Messi’.

Fanii noştri vor fi fericiţi dacă avem vedete în echipă, dar vor fi şi mai fericiţi dacă vor vedea jucători tineri trecând prin academia noastră şi câştigând MLS”, a spus fostul internațional englez.

ADVERTISEMENT

Messi vrea trofeul Champions League la Paris

Lionel Messi este extrem de criticat pentru prestațiile pe care le are de la venirea la PSG, iar ultima punere a sa la zid a venit după meciul tur cu Real Madrid, din optimile de finală ale Champions League, atunci când a ratat un penalty.

Fostul fotbalist francez Jerome Rothen, care a evoluat timp de șase ani pentru parizieni, consideră transferul argentinianul unui eșec total și ar vrea să-l vadă pe acesta pe banca de rezerve, iar trio-ul ofensiv să fie format din Di Maria, Mbappe și Neymar.

Cu toate acestea, Messi nu se dă bătut și, într-un interviu pentru secțiunea Insider a site-ului oficial al grupării din capitala Franței, a declarat răspicat că își dorește să aducă trofeul Champions League pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT